Upgrade je kerstborrel met deze speaker

Upgrade je kerstborrel met deze speaker

Deze dagen staan natuurlijk volledig in het teken van kerstborrels en diners en tijdens dit soort evenementen is er altijd wel iemand die een speech moet houden. Misschien jij wel! Wil je ervoor zorgen dat je verstaanbaar bent, dan is een beetje versterking wel handig. Enter deze draagbare speaker met microfoon.

Meezingen maar

De Bigben Party Lite is overigens veel meer dan dat. Het is in beginsel een bluetooth speaker met lichteffecten. Deze effecten reageren overigens ook echt op het geluid, dus dat maakt het geheel wel indrukwekkend. Dankzij bluetooth of een andere aansluiting (aux, usb en zelfs een geheugenkaartje) kun je de gewenste party-tunes afspelen. En met die microfoon kan je natuurlijk ook lekker meezingen, mocht de kerstborrel echt gezellig worden.

Lichteffecten

Verwacht van deze speaker geen muzikale wonderen. Het geluid is qua volume meer dan voldoende, maar er zit geen subwoofer in dus er komt weinig bas uit. Dat mis je wel een beetje. De lichteffecten maken wel een hoop goed, en die microfoon is een leuke extra. Dankzij de interne accu kun je hem ook, eenmaal opgeladen, overal mee naartoe nemen. Het lichte gewicht maakt dat ook goed mogelijk. En met die microfoon is hij dus zeker ook handig om los te gebruiken als volumeondersteuning van die mooie kersttoespraak of nieuwjaarsspeech van je. Veel succes!

Lees ook:  Alles wat je moet weten over het Apple Special Event afgelopen september

0 comments on “Upgrade je kerstborrel met deze speaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *