En dan begint eindelijk je vliegreis – maar waar parkeer je je auto?

by Emma

De koffers zijn gepakt, de paspoorten zijn meerdere malen gecheckt, de deur gaat op slot en je stapt de auto in op weg naar je vliegreis. Hoe verder en langer je weg zal zijn, hoe meer je meeneemt en de meesten van ons pakken dan het liefst de auto om ons verder op onze reis te helpen. Of je nou met de trein of een vliegtuig gaat, de vraag die altijd weer naar boven komt is waar jij je auto parkeert in de tijd dat je weg bent. Je wilt uiteraard niet onnodig veel geld kwijt zijn, maar je wilt wél dat je auto veilig geparkeerd staat.

Schiphol

En waar je dan parkeert, hangt af van je startpunt. Goed, nou is ons kikkerlandje niet zo bijster groot, dus laten we maar gelijk met de meest voor de hand liggende, en meest veelzijdige, optie voor de dag komen. Start je vliegreis vanaf de hoofdstad, dan is het fijn om te kiezen voor LuchthavenSchipholparkeren. Het werkt simpel.

Parkeermogelijkheden

Eerst kies je voor de wijze van parkeren. Wil je bijvoorbeeld wat langer staan, dan kan je jouw auto zelf de parkeerplaats op rijden (verdekte parkeerplaatsen zijn er ook!), om vervolgens via shuttlebus (die 24 uur per dag beschikbaar is) naar de vertrekhal te worden gebracht. Een andere optie is dat je gewoon zelf naar de vertrekhal rijdt, en daar een ander je voertuig laat parkeren. Je hebt zo ook de keus om jouw sleutels achter te laten. Kom je terug van vakantie? Dan rijden ze jouw auto precies naar daar waar jij hem hebt overgedragen. Of je nou buiten Schiphol of op een officiële parkeerplaats op Schiphol wilt staan (reserveer dit wel even van te voren!), je weet dat je jouw auto veilig achterlaat.

Lees ook:  UMAMI by Han: bijzonder goed genieten van Chinese fusion-gerechten

Aanbieders

Luchthavenschipholparkeren werkt samen met een groot assortiment van aanbieders (van Quick Parking tot The Valet Guys), waardoor je genoeg keuze hebt om voor jou het juiste parkeerbedrijf uit te zoeken. Weet je niet zo goed wat je wilt? Vergelijk de prijzen op hun website met één simpele klik. Je voert in wanneer je vertrekt, wanneer je verwacht terug te komen, en klaar is kees, Luchthavenschipholparkeren zoekt het verder voor je uit. Het enige wat je hoeft te doen is even door scrollen tot je de beste prijs hebt gevonden. Kind kan de was doen.

Kosten

Kortom, Luchthavenschipholparkeren garandeert de laagste prijs, is enorm betrouwbaar en je hoeft geen boekingskosten te betalen mocht jij jouw auto hier willen parkeren. En de kosten? Natuurlijk is ook dit afhankelijk van welk terrein je beslist te gebruiken, maar het goedkoopst parkeer je bij P4 Basic Parking, waar je voor zo’n 8 dagen een tarief van €52,50 kwijt bent. De valet optie is uiteraard wat duurder, waar je voor dezelfde periode op zo’n €131,50 zit. Eigenlijk werkt het regelen van een parkeerplaats net zoals het boeken van een vliegticket. Wees op tijd, reserveer ruim van tevoren zodat je de goedkoopste prijzen binnenhaalt. En dan genieten van die vliegreis en vakantie, natuurlijk!

Foto header via iStock, credits: champlifezy@gmail.com

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy