8 x winter musthaves

by Jill Buitenhuis

We kunnen er niet meer omheen. De ijzige “winterwind” is gearriveerd en het is tijd om de winter musthaves in te slaan. Het is aantrekkelijker om in een diepe winterslaap te gaan of de winter door te brengen in een warm land, maar met deze musthaves blijf je graag in het koude Nederland. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet.

Sneakers

Dit najaar zie je veel diversiteit in de sneakerwereld. Michael Kors sneakers zijn een musthave voor de sneakercollectie. Kies deze winter voor een ander model dan het standaardmodel sneaker. Hiermee zal je veel complimentjes in ontvangst nemen. Je kunt de sneakers combineren met een stoere outfit, maar je kunt ze ook dragen onder een fancy jurkje om het wat minder chique te maken.

Sweater dress

Hoe fijn is een oversized trui, waarin je weg kunt kruipen op de bank, maar die je ook aan kunt doen naar je werk? Combineer een “sweaterdress” met hoge laarzen. Zo geef je de trui een chique twist.

Cowgirls

Een paar of drie cowboylaarzen staan hoog op onze “wintermusthavelijst”. Deze winter mogen we de cowgirlcollectie ook goed uitbreiden. Van veterkettingen tot hoeden en van cowboyriemen tot veel franjes.

Little black bag

Een tijdloze, chique little black bag kun je ook deze winter weer goed gebruiken. Het fijne van een Michael Kors tas is dat je deze de aankomende winters ook nog kunt gebruiken. Door de luxe uitstraling en goede kwaliteit veroveren deze tassen menig vrouwenhart.

Leer op leer

Een leren jas is een musthave die we ieder jaar weer in onze kast willen. Dit najaar mag het wel wat meer leer zijn. Leren jurken, bloesjes of rokken. Combineer ze lekker met elkaar. Hoe meer, hoe beter.

Lees ook:  De zomer modetrends van 2018 voor jong en oud

Rib

Had je alle kleding van de ’80s maar bewaart… de ribstof is weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet de ribstof terug in jeans, tops en jasjes. Extra uitpakken deze winter? Kies voor een ribstof met kleur. Een roze ribjeans is een echte musthave.

Meer glitters

Deze winter hoeven we niet meer te wachten tot kerst met het dragen van glitters. We stappen al glitterend de winter in. Je kunt de glitter combineren met een casual item, maar dit is geen noodzaak. Een sprankelende glittertop verdient een plekje in je kast

Oversized shoulders

Ook deze trend komt weer regelrecht uit de eighties. Schoudervullingen en pofmouwen. Je zag deze trend de afgelopen tijd al meer voorbij komen, maar nu kunnen we er echt niet meer omheen. Inslaan dus die over-de-top-mouwen.

Foto header via iStock, credits: Art-Of-Photo

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy