Odlo I-Thermic: nooit meer kou op de piste

by Petrick de Koning

In veel Europese wintersportoorden is de eerste sneeuw weer gevallen. Over niet al te lange tijd roetsjen we weer naar benden. Toch is het leven op de piste niet altijd een feest. Zeker als je na een pittige afdeling in de rij voor de lift staat. Voor je het weet koel je dan af. Hoe zou het zijn als je de temperatuur onder je jas even wat hoger kunt zetten? Sportswear producent Odlo regelt het voor je met de Odlo I-Thermic!

Weg met natte plekken

Met hun slimme lagentechnologie zorgt Odlo al jaren dat je op een comfortabele manier kunt sporten. Geen last van natte plekken of plaatselijke hittegolven. Ze gaan nu nog een stap verder. De Odlo I-Thermic midlayer is uitgerust me intelligente warmtesensoren.

Ideaal voor stop-en-go sporten

Speciale zones in de stof zorgen, afhankelijk van je lichaamsbehoefte, voor extra warmte of ventilatie. Tot zover nog weinig nieuws. Op plaatsen die gevoelig zijn voor kou, bijvoorbeeld bij je buik en nieren, zijn nu echter flinterdunne warmte elementen in de stof verwerkt. Ideaal dus voor stop-en-go sporten zoals skiën en snowboarden (vergeet alleen niet je batterijen ’s nachts op te laden).

Persoonlijke thermostaat

Maar dat is nog niet alles. Je stelt de temperatuur van I-Thermic zelf in via een smartphone app. Jij bepaalt jouw ideale lichaamstemperatuur is en sensoren zorgen dat je altijd comfortabel bent. En als het dan toch even te fris wordt, pak je gewoon even je persoonlijke mobiele thermostaat. Skiën is nu dus nog aantrekkelijker geworden. Ik kan niet wachten!

Lees ook:  Hoe ga je om met een overvolle sportschool?

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy