Koffiecups bestellen vanuit je luie stoel

Koffiecups bestellen vanuit je luie stoel

Veel mensen zijn een groot liefhebber van koffie en tegenwoordig zie je steeds meer dat er gebruik gemaakt wordt van de luxere koffiezetapparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nespresso en Dolce Gusto apparaten. De smaak van deze apparaten ten opzichte van de overige opties is erg goed. Vandaar dat dit steeds populairder wordt. In plaats van koffiebonen plaats je een koffiecup in dit apparaat om de lekkerste koffievariaties te maken. Iets wat binnen een handomdraai gedaan si. De lekkerste koffiesoorten zijn afkomstig uit Italië. Hier worden dan ook veel koffiecups gefabriceerd waarna deze geïmporteerd worden door verschillende partijen.

Welke soorten koffiecups zijn er te vinden?

In principe zouden we deze vraag erg kort kunnen beantwoorden: iedere koffiesoort is ook te verkrijgen in de vorm van een koffiecup. Dit is natuurlijk perfect voor de echte koffieliefhebber, met een enkel apparaat ben je namelijk in staat om de lekkerste koffievariaties te maken! De klassieke smaken varianten als lungo, cappuccino en espresso zijn natuurlijk erg bekend. Deze zijn dan ook het meeste te vinden. Hoewel er in het verleden vrijwel alleen Nespresso cups te koop waren is er tegenwoordig veel meer te kiezen op dit gebied. Iets wat de prijs zeker ten goede komt. In het verleden was het bestellen van Nespresso cups namelijk aan de prijzige kant waardoor deze koffie niet voor iedereen was weggelegd, doordat er tegenwoordig een stuk meer aanbieders zijn is de prijs behoorlijk gedaald. Daarnaast zijn ook de cups van Lavazza erg in trek. Dit merk biedt ook een grote variëteit smaken, waardoor er voor iedereen ongetwijfeld wat lekkers bijzit.

Lees ook:  Tip: sipping rums (en kom langs voor een signeersessie) in de pop-up Rum Room in Amsterdam!

De voordelen van een koffiecup

Wat is nou de reden dat steeds meer mensen voor koffiecups kiezen? Eigenlijk is dit vrij eenvoudig te beantwoorden. Zoals we al even kort hebben aangehaald waren koffiecups voorheen met name te verkrijgen bij Nespresso, een nadeel hiervan was dat ze relatief gezien vrij prijzig waren. Tegenwoordig zijn er echter veel meer aanbieders bijgekomen. Het grote voordeel van deze ontwikkeling is dat de prijs enorm gedaald is, zo kan je voor een lage prijs dus genieten van een heerlijk kopje koffie!

Ten tweede is er als voordeel het grote gemak dat de koffiecup je kan bieden. Het zetten van een kop koffie is binnen een handomdraai gebeurt. Het enige dat je namelijk doen moet is het cupje in de houder plaatsen en vervolgens het apparaat aanzetten, de rest gaat vanzelf! Binnen een erg korte tijd kan je vervolgens al genieten van je welverdiende kopje koffie. Welke koffiesmaak vind jij het lekkerst?

Bestel je de koffiecups online? Dan heb je natuurlijk ook nog het voordeel van het grote bestelgemak. Door online vanuit je luie stoel je koffiecups te bestellen bespaar je jezelf de rit naar de supermarkt, daarnaast is het veelal ook nog eens goedkoper! Vaak kan je al de volgende dag genieten van je koffie wanneer je deze online besteld.

Foto header via iStock, credits: Alina Rosanova

0 comments on “Koffiecups bestellen vanuit je luie stoel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *