Dé gadgets om te geven (en te krijgen!) tijdens de feestdagen dit jaar

Dé gadgets om te geven (en te krijgen!) tijdens de feestdagen dit jaar

Sinterklaas klopt pas net op de deur of de kerstman staat alweer om de hoek te gluren. Of je nou op zoek bent naar een leuk schoencadeau, een surprise of iets voor onder de boom, de overvloed aan opties kan overweldigend zijn. Mocht je nou echt niet weten waar je moet zoeken voor een leuk cadeau, dan kan je gelukkig (bijna) altijd terecht in de categorie gadgets! Lees verder voor de leukste (kleine) tech-cadeautjes voor dit seizoen.

Selfie ringlight clip

Je hebt ze vast wel eens gezien – de ronde lichtgevende clips die je aan je smartphone kan bevestigen, om zo lumineuze selfies te creëren. Ken je iemand die wel een upgrade kan gebruiken als het aankomt op het maken van zelfportretjes? Dan is dit cadeau perfect.

Bluetooth slot

Het openmaken van een slot is nog nooit zó makkelijk geweest. Voor de eigenaar dan. Bevestig het slot op je fiets of kluis, en vergrendel het simpelweg met Bluetooth, via de app. Ook handig voor producten die je deelt! Iedereen met de app kan het slot dan zowel openen als sluiten.

Google Home mini

Een smartspeaker met ingebouwde Google Assistent voor in huis, maar dan in het klein. Hét geschenk voor zij die het super druk hebben, dol zijn op de meest innovatieve technologische gadgets of gewoonweg genieten van een digitale assistent.

Starbook boeklamp

Een uitvouwbare lamp met het design van een boek waar elke ‘pagina’ een warm licht afgeeft. Super voor ik-lees-voor-het-slapen-graag-een-boek-persoon, de boekenfan of een dreumes die nog een mooi nachtlichtje kan gebruiken. Met de magneetstrips kan je de boeklamp ook nog omtoveren tot prachtige papieren cirkel.

Lees ook:  Een app die meet hoe ‘hangry’ je bent

Ring Video Doorbell pro

Zodra er iemand aanbelt, kan je met de Ring Video Doorbell Pro je bezoeker zowel zien, horen als spreken! Ideaal voor als er iemand ’s nachts voor je deur staat en je toch even wilt zien om wie het nou gaat.

DJI Osmo Pocket

Een hele compacte handheld camera die makkelijk mee te nemen is – de vloggers en vaders die dol zijn op homevideos en gadgets worden er warm van. Elk moment wordt omgetoverd tot magische filmopname met deze handige gadget.

Vuzix Blade AR bril

Deze smartbril (met een ingebouwde Alexa) laat jou de wereld net eventjes anders beleven. Deze gadget kan veel, heel veel. Hier betaal je ook zeker voor. Maar van een camera voor zowel foto en film tot wifi, is dit hét hebbeding voor de techfanaat.

Philips SmartSleep Wakelight

Ken je iemand die wel een goede nachtrust kan gebruiken? Overweeg dan de Philips Smart Sleep. Zeker voor hen die uitgerust wakker willen worden! Stel je persoonlijke voorkeuren in, en je zult niet alleen slapen als een roosje, maar ook wakker worden van een beautyslaap.

LIFX LED-smartlamp

Roze! Rood! Groen! Blauw! Alles door elkaar! Met deze smartlamp kan je de sfeer van je woonruimte met de simpele besturing via een app aanpassen. Niet alleen kan je de kleur van het licht veranderen, maar ook nog eens verschillende moods of bewegingen toevoegen. Als je de Google Home hebt, dan kan je de lamp zelfs via je stem besturen.

Foto header via iStock, credits: manaemedia

0 comments on “Dé gadgets om te geven (en te krijgen!) tijdens de feestdagen dit jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *