Wat geef je aan je collega's of werknemers? Vind hier de beste cadeaus!

Wat geef je aan je collega’s of werknemers? Vind hier de beste cadeaus!

Het kan soms lastiger zijn dan het lijkt, het geven van cadeaus. Er komt namelijk van alles bij kijken – wie is de gelukkige, voor welke gelegenheid, en noem zo maar op. Echter, dit kan nóg moeilijker zijn zodra het je collega’s of potentiële business partners betreft. Het moet leuk zijn – je wilt immers niet dat het zomaar wordt weggegooid, en wel een leuke indruk achterlaten – maar wél gepast. Dus, wat geven we dan..?

Technologie voor iedereen

Dit is waarschijnlijk geen verrassing. Kijk om je heen en je hebt handen te kort om te tellen hoe vaak we gebruik maken van technologische snufjes (en dan ook nog eens via een divers aanbod verschillende producten). Van telefoonoortjes en usb-sticks tot powerbanks, dit zijn cadeaus die altijd nuttig zijn!

Sportieve ideeën

Net zoals bij de vorige tip, geldt hier hetzelfde argument: sportartikelen zijn cadeaus die bíjna iedereen weet te waarderen. Of dit nou een goede handdoek is (die je eventueel kan laten bedrukken) of een sportfles, het laat aan je klanten/collega’s zien dat je dynamisch en sportief bent. En een goede tip: voetbal is over het algemeen overal de favoriet.

Groene geschenken

Wat ook simpelweg in élk huis goed staat, zijn flora. Het enige probleem is dat een prachtige bos bloemen zomaar kan verwelken (bijvoorbeeld tijdens een business trip, of op kantoor). Gelukkig zijn ook hier alternatieven voor: denk aan droogbloemen, of luchtplantjes.  Ze blijven lang mooi en zijn helemaal van nu. Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om hele ecosystemen te verwerven, een trend anno 2019.

Lees ook:  Verslag van Emerce eDay: niet meer kijken naar trends en apps worden overbodig.

De duurzame alledaagsheid

Vaak geven mensen toch gewoonweg kantoorartikelen. Is hier iets mis mee? Zeker niet. Maar is het heel origineel? Dat ook weer niet echt. Verduurzaam de items, echter, en je geeft een leuke twist aan dit idee! Van pennen tot notitieboekjes, het is handig én je straalt uit dat jij het milieu belangrijk vindt.

Iets om van te smullen

Dit is toch vaak subjectiever. Je kan er voor kiezen om óf juist iets héél specifieks te geven, wat juist dicht bij jou of het bedrijf staat (een bepaalde soort wijn, of bonbons die jij heerlijk vindt), óf juist zo iets neutraals mogelijk weggeven. Dit laatste is veelal toch het lastigst. Toch is gebleken dat een fles wijn bijna altijd aanslaat.

Reisaccessoires

Last but not least: we gaan op reis.. maar wat nemen we mee? Ook dit idee is niet verkeerd. Zéker als jouw werkomgeving veel internationale werknemers heeft, of als men vaak moet reizen voor de kost. Een reiskussen, draagtas, fijne reiskleding (bijvoorbeeld via Klingel) of travelmok kan dan enorm worden gewaardeerd.

Natuurlijk zijn deze tips maar het topje van de ijsberg. Veel meer inspiratie vind je bijvoorbeeld bij lavistarelatiegeschenken, waar je alles kunt vinden voor een goed werkcadeau!

Foto header via iStock, credits: Alife

0 comments on “Wat geef je aan je collega’s of werknemers? Vind hier de beste cadeaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *