High fashion in het vliegtuig: KLM komt met Jet Legs-trainingsbroek

High fashion in het vliegtuig: KLM komt met Jet Legs-trainingsbroek

KLM-fans kunnen vanaf vandaag comfortabel en in stijl reizen met de limited edition Jet Legs-trainingsbroek. Ter gelegenheid van de introductie van de Jet Legs liet KLM onderzoek* doen naar de kledingkeuze tijdens het reizen van 1100 Nederlandse, Duitse, Britse en Noorse passagiers. Meer dan de helft (54 procent) stelt comfort voorop als ze op vakantie of zakenreis gaan met het vliegtuig. Een trainingsbroek wordt echter nog niet gezien als onderdeel van een geschikte reisoutfit. Bijna 50 procent van de ondervraagden wordt niet aangesproken door de uitstraling van reizen in sportkleding. Maar wanneer de trainingsbroek modieus gedragen kan worden, is 44 procent van deze groep wél bereid om het te dragen.

Vier modeprofessionals

Om die reden vroeg KLM vier modeprofessionals in Nederland, Duitsland, Noorwegen en de UK om te laten zien wat er qua stijl allemaal mogelijk is met de Jet Legs. Voor de Nederlandse markt heeft stylist en tv-presentator Fred van Leer een outfit bij elkaar geshopt waarin de Jet Legs centraal staan. De look van Fred is vanaf vandaag te vinden op het Instagramkanaal van KLM.

Gerecycled materiaal

De Jet Legs zijn in een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks verkrijgbaar via het Instagramkanaal en de webshop van KLM. Nice to know: de broek is gemaakt van gerecycled polyester en elastaan. Ook de verpakking van de Jet Legs is gemaakt van gerecycled plastic.

*Onderzoek uitgevoerd door Panelwizard in opdracht van KLM, in Nederland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook:  Een avond uit in Berlijn? Dit zijn dé plekken om naartoe te gaan

0 comments on “High fashion in het vliegtuig: KLM komt met Jet Legs-trainingsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *