Een foto op canvas kopen? Waar moet je op letten?

by Redactie

Als je op het punt staat om een foto op canvas te bestellen, dan is het verstandig om eerst een aantal punten na te gaan. Je wilt natuurlijk lang plezier hebben van je herinnering op het linnen doek. Je wilt dat de kwaliteit zodanig is dat de kleuren mooi helder zijn en niet verbleken als de foto zo af en toe in het zonlicht hangt. Je wilt dat het frame waarop het fotodoek gespannen is, zijn rechte vorm behoudt en niet na een aantal maanden zo krom als een hoepeltje aan de muur hangt. Daarom is het ten zeerste aan te raden om de verschillende bedrijven die een foto op canvas aanbieden te vergelijken en niet alleen qua prijs. Dat wil trouwens niet zeggen dat degene met de beste kwaliteit ook daadwerkelijk de duurste aanbieder is! Herrinneringoplinnen.nl komt al jaren als best getest uit de bus maar is zeker niet de duurste aanbieder van foto’s op canvas.

Kies een aanbieder die de nieuwste printtechnieken toepast

Herrinneringoplinnen.nl gebruikt momenteel de nieuwste technieken op het gebied van het printen van foto’s op canvas. Daarnaast gebeurd het printen ook nog eens in een hypermoderne printfabriek. Door het gebruik van een 8 kleuren printer kunnen de canvas foto’s haarscherp en met prachtige intense kleuren geprint worden. Wil jij ook een haarscherpe foto op canvas? Kies dan voor een bedrijf dat ook de nieuwste technieken gebruikt. Wellicht goed om te weten is dat Herrinneringoplinnen.nl voor het printen van foto’s inkt gebruikt die milieuvriendelijk is.

Kies voor een frame van minimaal 3 centimeter dik

Om ervoor te zorgen dat je canvas foto niet na enige tijd krom trekt, moet je een aanbieder zoeken die het linnen doek waarop de foto geprint wordt, spant op een frame van minimaal 3 cm dik. Let er wel op dat het frame ook dan nog steeds van hout is. Hang je het buiten aan de schutting waar het nat kan worden door de regen, dan zal het linnen fotodoek niets lijden maar het frame zal alsnog krom trekken ook al is het 3 cm dik. Zorg dus dat jouw nieuwe foto op linnen een droge plek heeft om te pronken.

Lees ook:  Dit zijn de slaapkamer trends van 2023

Ophangsysteem meegeleverd

Niet alle leveranciers van foto’s op canvas leveren een ophangsysteem mee. Toch is het wel zo handig. Het speciale systeem zorgt er namelijk voor dat jouw foto kaarsrecht tegen de muur komt te hangen en ook na jaren nog steeds mooi recht hangt. Kies dus een aanbieder waar je een ophangsysteem meegeleverd krijgt. Bij Herrinneringoplinnen.nl is zo’n ophangsysteem zelfs gratis!

Een goed verpakte snelle levering

Je hebt er natuurlijk niets aan dat als je jouw foto op canvas geleverd krijgt deze al beschadigd is. Herrinneringoplinnen.nl zorgt daarom voor een extra stevige verpakking en bezorgt ook nog eens binnen 4 dagen. Wil je een foto op canvas online bestellen en laten thuisbezorgen, kies dan ook voor een aanbieder die een stevige verpakking hanteert tijdens de verzending.

Foto header via iStock, credits: francescoch

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy