Stylishe herenjassen: zo maak je jezelf klaar voor de herfst

Stylishe herenjassen: zo maak je jezelf klaar voor de herfst

We moeten er weer aan gaan geloven: na een zomer met een flinke dosis zonneschijn begint het inmiddels steeds duidelijker te worden dat de herfst in aantocht is. ‘S avonds wordt het eerder donker en ’s ochtends kan het al best frisjes zijn. Zo fris, dat jouw zomerjas inmiddels niet altijd meer voldoet. Tijd dus, voor een nieuwe jas. Een jas is zo’n item dat je elke dag aanschiet, waardoor het een onderdeel is van jouw basisgarderobe. Wil je verstandig zijn? Dan kies je een item dat jou niet alleen perfect staat, maar die ook bescherming biedt tegen regen, wind en kou. Om je op weg te helpen, laten we je graag alvast de trends wat betreft herenjassen voor deze herfst zien. Kan jij alvast gaan bedenken welke herenjas het gaat worden deze herfst! 

1. Draag hem zonder of juist mét capuchon

Ook in 2019 combineren we graag stijlvol met functioneel. Handig dus, als je een jas hebt die je naar eigen wensen kunt aanpassen. Omdat veel mannen graag zelf de touwtjes in handen hebben, hebben veel herenjassen ook dit jaar weer een afneembare capuchon. Wordt het een herfstige, regenachtige dag? Dan laat je die capuchon er lekker aan zitten. Zijn de voorspellingen zonnig? Weg met die capuchon! 

2. Parka

Stijlvol, warm en comfy; we hebben het over de Parka. Een item dat we bij zowel dames als heren weer veel gaan zien deze herfst. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en materialen. Vaak voorzien van grote zakken, dus perfect voor die sleutels, pasjes en smartphone. Nog een voordeel: de meeste parka’s hebben aan de onderkant een koord, zodat koude lucht geen schijn van kans krijgt. Warme parka’s voor de koude winters vindt je online bij Peek & Cloppenburg

Lees ook:  Iedere dag is een feestdag met Feesthemd (m/v)

3. Get the bikerlook

Wil je echt helemaal trendy voor de dag komen, maar het wel warm hebben? Kies dan deze herfst voor een bikerjack. Elke bikerjack heeft zijn eigen, fraaie details. Sommige zijn voorzien van sierstiksels, andere met mouwboorden met ritssluiting. Een pluspunt is dat de bikerjack elk jaar weer booming is. Je kunt hem dus gerust volgend jaar nog een keer dragen. Combineer hem met een stoere jeans en zonnebril en je bent ready to go!

4. Bomberjack

Bomberjacks waren in de 90’s heel populair en de laatste jaren zijn bomberjacks voor heren in bijna elke nieuwe collectie aanwezig. Niet zo heel gek, want deze ‘musthaves’ zijn ook gewoon heel erg stoer en lekker nonchalant te dragen. De meeste bomberjacks zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor het de beste herfstjas is als je een item zoekt waar je je optimaal in kunt bewegen. Daarnaast houden de bomberjacks je warm, maar zijn ze ook weer niet té warm. Ook zijn ze meestal waterafstotend én winddicht. Kan het nog perfecter voor deze herfst?

Foto header via iStock, credits: sarymsakov

0 comments on “Stylishe herenjassen: zo maak je jezelf klaar voor de herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *