Michael Jordan komt met een luxe tequila voor de échte liefhebbers

Michael Jordan komt met een luxe tequila voor de échte liefhebbers

Misschien vraag je je nu af of je een fles drank gemaakt door iemand die basketbalt wel moet vertrouwen. Fair enough. Meer dan genoeg celebrities hebben hetzelfde geprobeerd, en uit ervaring kan men inderdaad zeggen dat het niet áltijd het beste idee is. Maar, deze nieuwe lijn van luxe tequila gemaakt door Michael Jordan ziet er veelbelovend uit.

De één haat het, de ander houdt er enorm van. Jordan hoort bij het laatste kamp, en is, zo blijkt, een heuse tequila-fan. Samen met wat basketbal mensen heeft Michael Jordan – tenminste, als we een persbericht moeten geloven – rond de tafel gezeten, en wat eruit kwam was Cincoro. Deze naam is niet zomaar uitgekozen, maar komt vanuit de samengevoegde woorden voor ‘vijf’ (cinco) en ‘goud’ (oro), gebaseerd op de vijf oprichtende partners en hun gouden standaard voor tequila. Niet slecht, Jordan.

Gouden vijf

Maar dat is nog niet alles. De ‘gouden vijf’ heeft ook nog eens de 100% Weber Blue agave (waar de drank van wordt gemaakt), afkomstig van privé-boerderijen in de hoog- en laaglanden met de hand geplukt, en daar vier verschillende soorten tequila mee uitgebracht. Juist, ja. Vier. En die komen ook nog eens in vier flessen met een hartstikke strak design (door niemand anders dan Nike’s VP Mark Smith).

De vier verschillende smaken zijn Añejo, Blanco, Reposado en Extra Añejo. De Blanco fles kost zo een $70 per fles, en is ongerijpt. De Reposado daarentegen heeft 8 tot 10 maanden gerijpt ($90), de Añejo 24 tot 28 maanden ($130), en de Extra Añejo, wait for it, is maar liefst 40 tot 44 maanden gerijpt! Daar betaal je dan ook wel voor, en is met een bedrag van $1600 de absolute winnaar. Kortom: deze flessen zijn niet gemaakt voor amateurs!

Lees ook:  Friends call me Jim: een hip, nieuw gymconcept voor kids

Dus, mocht jij een echte tequila lover zijn, dan kan je met deze flessen rekenen op een zachte rijke smaak, waar je elke complexiteit proeft. Bewaar die Extra Añejo voor een hele bijzondere gelegenheid, en maak die dag nog wat specialer.

Afbeelding header (links) via iStock, credits: TuelekZa

0 comments on “Michael Jordan komt met een luxe tequila voor de échte liefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *