Hoe houdt je je woning netjes? Met opbergmanden!

by Redactie

In ieder huishouden zal het een herkenbare ergernis zijn dat er spullen in de woonkamer rondslingeren. Of dit nu speelgoed is of iets anders, het zorgt ervoor dat je interieur een slordige indruk maakt. Een perfect woonaccessoire om dit probleem te tackelen is een opbergmand van natuurlijke materialen. In tegenstelling tot de bekende bakken van kunststof materialen zorgen deze specifieke opbergmanden naast dat ze functionele opbergruimte bieden ook nog eens voor een leuke sfeer in je interieur! Het aanbod op het gebied van deze manden is erg breed, zo is het vinden van de juiste variant een fluitje van een cent.

De perfecte opbergmand voor jouw interieur

Zoals gezegd is de keuze op het gebied van opbergmanden erg groot en uitgebreid. De keuze voor een specifieke mand is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van het aantal spullen dat je op wil bergen. Een perfect voorbeeld van de ideale mand om je woning netjes te houden is diegene die uitgerust is met een afsluitbaar deksel, zo kan je heel gemakkelijk de inhoud van de mand keurig uit zicht houden. Ook op het gebied van kleuren is er een hoop te kiezen, een leuke optie is het om de kleuren van het seizoen aan te houden bij het uitzoeken van een opbergmand. Zo kies je in het najaar voor iets donkerder kleuren als legergroen en roestbruin terwijl je in het voorjaar voor een kleur als beige kiest.

Waar plaats je jouw opbergmand?

We zouden deze vraag eigenlijk heel gemakkelijk kunnen beantwoorden: overal waar je deze nodig hebt! Toch is het in werkelijkheid niet zo simpel, je wilt natuurlijk niet dat de mand in de weg staat of je interieur alsnog een rommelige uitstraling geeft. Om die reden kies je een mand die goed aansluit op de rest van je interieur en die perfect past bij de functie die je er voor in gedachten hebt. Een speelgoedmand zal je bijvoorbeeld in veel gevallen in een speel- of slaapkamer plaatsen, een dergelijke mand dient je veel ruimte te bieden om al het speelgoed gemakkelijk te kunnen opbergen.

Lees ook:  IKEA meets LEGO, een toffe samenwerking voor jong en oud

Meegaan met de trend

Zoals gezegd zijn opbergmanden van natuurlijke materialen mateloos populair geworden. Door een of meerdere van deze exemplaren aan je interieur toe te voegen houdt je je woning up to date op het gebied van styling en zorg je er voor dat je voldoende opbergruimte in je interieur hebt. Zo vang je dus twee vliegen in één klap, perfect dus!

Foto header via iStock, credits: KatarzynaBialasiewicz

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy