Blaffende honden bijten niet, maar hongerige…. Lees hier wat het állerbeste voer voor jouw viervoeter is

by Emma

Als je van je trouwe viervoeter houdt, dan vind je het ook belangrijk wat hij zo allemaal te eten krijgt. De kwaliteit van het voer is immers cruciaal voor het welzijn en de gezondheid van honden. Wie geen aandacht besteedt aan passende voeding moet er vroeg of laat rekening mee houden dat de viervoeters veel klachten kunnen oplopen, zoals bijvoorbeeld spijsverterings- of huidproblemen. En dit wilt natuurlijk niemand… Werk aan de winkel.

Wil je dit dus voorkomen (preventief te werk gaan werkt tóch altijd beter), dan kun je terecht bij de Bellfor producten! Het fijne aan dit bedrijf is dat ze hun hondenvoer op een natuurlijke wijze produceren zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Kortom: alles wat een hond nodig heeft om gezond te zijn!

Een beetje meer over het bedrijf

Bellfor zit al jaren in de industrie en weet dus dondersgoed wat ze aan het doen zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben ze hun voer met veel aandacht voor detail én hoogwaardige productie kunnen ontwikkelen. Omdat de gezondheid van de beste vriend van de mens altijd al centraal heeft gestaan, en eigenlijk hun drijfveer is, staat Bellfor ook op dit vlak op nummer één.

Terwijl andere fabrikanten vaak een financiele focus hebben – goedkope grondstoffen, minderwaardige vulstoffen (tarwe!) – orienteert Bellfor zich júíst op het welzijn van de hond.

Dus wat je kunt verwachten:

  • Hoog vlees- of visgehalte
  • Vrij van tarwe, suiker en soja
  • Vers geoogste groenten en fruit
  • Grondstoffen in voedselkwaliteit
  • Geen kunstmatige additieven, zoals smaakversterkers
  • Spijsverteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen en zoete aardappelen
  • Voornamelijk regionale leveranciers voor korte transportroutes
  • Geschikte producten voor alle leeftijden en hondenrassen
Lees ook:  De (kleine) ongeneugten van de lente: mieren

Een assortiment waar je u tegen zegt

In het Bellfor-assortiment vinden kwaliteitsbewuste hondenbezitters alles wat ze nodig hebben voor een uitgebalanceerd dieet voor hun honden. Naast nat en droogvoer zijn er ook diverse hondensnacks, voedingssupplementen en verzorgingsproducten om uit te kiezen. Dat is niet mis, toch? Aangezien jij zelf niet elke avond hetzelfde wilt eten, verdient jouw hond hetzelfde.

Voor ieder beest wat wils

Het natvoer van Bellfor overtuigt door zijn hoge kwaliteit en biedt de ideale samenstelling voor een aangepaste voeding. Naast een hoog vleesgehalte zorgen ook andere verteerbare ingrediënten, zoals zoete aardappelen en wortelen, voor een uitstekende verteerbaarheid. Vaak wordt dit over het hoofd gezien, maar je wilt natuurlijk geen huisdier met buikkrampen.

Voor gedroogde voedergewassen kunnen Bellfor klanten kiezen uit een breed assortiment, met óf zonder granen. Goede ingrediënten, méér vlees, en voilà, jouw hond krijgt zijn optimale aanvoer van voedingsstoffen, en kan blij kwispelend verder. Voor graanrassen worden zelfs glutenvrije alternatieven zoals rijst en maïs gebruikt om incompatibiliteit te voorkomen! Wat een luxe.

Of het nu tijdens de training is of gewoon als beloning voor tussendoor – traktaties horen gewoon bij honden. Het Bellfor assortiment omvat lekkere hondenkoekjes voor grote en kleine honden en gedroogd vlees als gezonde snacks. En stiekem word je zelf natuurlijk ook blij van een vrolijk beestje aan je voeten. Dus, een snackje op zijn tijd is prima.

Voedingssupplementen kunnen helpen om bestaande tekorten te compenseren en gezondheidsproblemen te voorkomen. Hiervoor biedt Bellfor diverse natuurlijke producten die bijvoorbeeld problemen met de huid en vacht kunnen tegengaan of gewrichtsproblemen kunnen voorkomen. Ook hier denkt niet elk bedrijf aan! Maar je kan al snel zien aan de vacht van jouw viervoeter of hij ook de goede stoffen binnen krijgt.

Lees ook:  Zweeds design voor honden en katten

Van binnen én buiten een stralende hond

Maar goed, voedsel alleen is vaak niet genoeg om jouw pup helemaal blij te maken. Het is ook belangrijk om besmetting met parasieten te voorkomen en eventuele huidproblemen tegen te gaan. Hier zit noch jij noch jouw hond op te wachten. Bellfor biedt daarom ook diverse verzorgingsproducten voor honden aan, zoals natuurlijke geneesmiddelen tegen mijten, teken of wormen en hoogwaardige zalven.

Maar ook moeder natuur is belangrijk

Bellfor was een van de eerste producenten van hondenvoer in Europa die inzag dat duurzaamheid en een passend dieet elkaar niet uitsluiten, en is daarom sinds de laatste jaren steeds meer op insecten als eiwitbron voor haar producten gaan bouwen. Geen zorgen, honden vinden dit hartstikke lekker, het is gezond én beter voor het milieu.

Dit komt omdat de larven van de zwarte soldaatvlieg die hierbij worden gebruikt, aanzienlijk minder middelen verbruiken dan conventionele landbouwhuisdieren. Zo kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren aan de verlichting van de belasting van het milieu.

Tegelijkertijd is het insecteneiwit licht verteerbaar (top!) en is het ook zeer goed verteerbaar voor honden die gevoelig zijn voor voeding (extra top). Bellfor biedt op dit moment ongeveer 25 verschillende producten aan op basis van insecten, variërend van voeding en voedingssupplementen tot verzorgingsproducten. En het grootste voordeel is misschien nog wel dat élke hond en eigenaar hier baat bij heeft!

En het wordt gemaakt door de áller besten

Bellfor streeft er altijd naar haar klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden. Daarom doet het bedrijf bij de ontwikkeling van nieuwe producten een beroep op het advies van het Bellfor-team van ervaren dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Lees ook:  Polyolen; alle ins en outs over deze natuurlijke suikervervangers

Hondenbezitters die voor Bellfor kiezen, kunnen er dus zeker van zijn dat alle producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en ideaal zijn om hun hond op de juiste manier te voeren.

Ze nemen het vak serieus, en wij onze hond. De simpele conclusie is dus dat Bellfor écht het beste voor heeft met jouw dier. Wat wil je nog meer?

Foto header via iStock, credits: Maryna Terletska

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy