Vieze was? Huur een ‘wasfeut’

by Redactie

De introductieweken van de nieuwe studenten zijn in volle gang. In Amsterdam gaan tijdens deze introweek voor het eerst ‘wasfeuten’ aan het werk. De tijdelijke service is opgezet met als doel eerstejaars studenten een handje te helpen met de overgang naar het studentenleven. Het leven van eerstejaars student is niet altijd even makkelijk: een nieuwe stad, nieuwe gezichten en een nieuw huis. Misschien zelfs wel voor het eerst op jezelf wonen. Hoe werkt dat eigenlijk?

De wasfeut is een initiatief van start up BlueMovement (aanbieder van wasmachine abonnementen). De ‘wasfeuten’ halen van 27 t/m 30 augustus dagelijks de was bij (nieuwe) studenten in Amsterdam op om deze vervolgens te wassen en te drogen. Dezelfde dag wordt de schone was weer afgeleverd.

Hoe werkt het?

Studenten kunnen een ‘wasfeut’ via de website of Whatsapp bestellen. De dienst is geheel gratis en is er voor alle studenten in Amsterdam. In het geval van echte ‘wasgroentjes’ geeft de ‘wasfeut’ bij het ophalen van de was ook een kleine wasles en handige sticker met alle wasvoorschriften uitgelegd. De service is wordt op woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de introductieweek aangeboden.

Slim concept

Door abonnementen op wasmachines en drogers aan te bieden creëert BlueMovement een nieuwe manier van wassen aan. Zo hebben studenten altijd een werkende wasmachine zonder een grote investering te doen en kunnen ze de kosten makkelijk per maand delen met hun huisgenoten.

Lees ook:  Tuin trends van 2023: duurzaam tuinieren, blije bijen en tuingadgets van EGO Powerplus zonder uitstoot.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy