Vieze was? Huur een 'wasfeut'

Vieze was? Huur een ‘wasfeut’

De introductieweken van de nieuwe studenten zijn in volle gang. In Amsterdam gaan tijdens deze introweek voor het eerst ‘wasfeuten’ aan het werk. De tijdelijke service is opgezet met als doel eerstejaars studenten een handje te helpen met de overgang naar het studentenleven. Het leven van eerstejaars student is niet altijd even makkelijk: een nieuwe stad, nieuwe gezichten en een nieuw huis. Misschien zelfs wel voor het eerst op jezelf wonen. Hoe werkt dat eigenlijk?

De wasfeut is een initiatief van start up BlueMovement (aanbieder van wasmachine abonnementen). De ‘wasfeuten’ halen van 27 t/m 30 augustus dagelijks de was bij (nieuwe) studenten in Amsterdam op om deze vervolgens te wassen en te drogen. Dezelfde dag wordt de schone was weer afgeleverd.

Hoe werkt het?

Studenten kunnen een ‘wasfeut’ via de website of Whatsapp bestellen. De dienst is geheel gratis en is er voor alle studenten in Amsterdam. In het geval van echte ‘wasgroentjes’ geeft de ‘wasfeut’ bij het ophalen van de was ook een kleine wasles en handige sticker met alle wasvoorschriften uitgelegd. De service is wordt op woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de introductieweek aangeboden.

Slim concept

Door abonnementen op wasmachines en drogers aan te bieden creëert BlueMovement een nieuwe manier van wassen aan. Zo hebben studenten altijd een werkende wasmachine zonder een grote investering te doen en kunnen ze de kosten makkelijk per maand delen met hun huisgenoten.

Lees ook:  Getest: de LyricTM C1 beveiligingscamera van Honeywell

0 comments on “Vieze was? Huur een ‘wasfeut’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *