Je favoriete muziek altijd bij de hand met Spotify

by Redactie

Spotify is een muziekdienst die over de hele wereld alsmaar populairder wordt. Ook in Nederland zijn er veel muziekliefhebbers die niet meer zonder kunnen. Met Spotify heb je toegang tot de muziek van vrijwel iedere artiest over de hele wereld, en speel je het gemakkelijk af via je computer, je tablet of je smartphone. Je krijgt updates wanneer één van jouw favoriete artiesten nieuwe muziek online heeft gezet zodat je er direct van kunt genieten. Om van Spotify gebruik te maken neem je een abonnement af, en betaal je maandelijks een vast bedrag. Bij sommige internetproviders krijg je korting op deze abonnementskosten. Zo is Spotify bij KPN altijd wat voordeliger, en bespaar je iedere maand een mooi bedrag.

Podcasts

Naast muziek zijn ook de podcasts enorm in opkomst op Spotify. Podcasts zijn audio opnames van één of meerdere mensen die een bepaald onderwerp bespreken. Zie het als een audio opname van een talkshow of radioshow. Podcasts worden door veel mensen gemaakt, waarin een bepaald thema besproken wordt. Dit kan jouw favoriete sport zijn, mode, technische ontwikkelingen of een ander onderwerp. Dus waar je ook bent, via podcasts blijf altijd op de hoogte van de onderwerpen waar jij graag alles van wil weten.

Je favoriete muziek altijd bij de hand met Spotify

Groot aanbod

Spotify kent een enorm groot aanbod. Vrijwel alle bekende en minder bekende artiesten zijn vindbaar op Spotify. Het is dus enorm makkelijk om op deze manier al je muziek bij de hand te hebben. Ook als je zelf beginnend muzikant bent kun je ervoor kiezen om je muziek via Spotify de wereld in te slingeren, om zo mogelijke liefhebbers van je muziek te bereiken. Van Nederlandstalige artiesten tot wereldbekende bands, grote kans dat je ze tegenkomt op Spotify.

Lees ook:  Nieuw (lokaal) muzikaal talent spotten met Deezer NEXT

Online en offline

Om muziek en podcasts te beluisteren op je computer, tablet of smartphone heb je normaal gesproken een internetverbinding nodig. Toch is voor veel mensen wenselijk om ook te kunnen luisteren als je geen of beperkt internettoegang hebt, zoals in het vliegtuig of op vakantie. Spotify biedt daar een oplossing voor, door de muziek en podcast te laten downloaden. Je kiest van te voren welk materiaal je allemaal wil downloaden, waarna je het kunt beluisteren op ieder moment dat je zelf wil.

Of je nu de beste muziek uit de jaren 80 wil beluisteren, wil genieten van de meest recente zomerhits, of wil luisteren naar jouw favoriete podcast, met Spotify kan het allemaal. Ga naar de website van Spotify of download de app, neem een abonnement en ga onbeperkt genieten. Ook de gratis variant van Spotify laat je naar de beste muziek luisteren, maar heb je iets minder vrijheid dan wanneer je een abonnement neemt. Veel luisterplezier!

Dit is een samenwerking.

Foto header via iStock, credits: Wavebreakmedia

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy