How to: spice up your sex life

How to: spice up your sex life

Er is altijd ruimte voor meer erotiek in je leven. Steeds vaker spelen sextoys hierin een belangrijke rol. Deze ontwikkeling is ook niet heel gek, want de huidige speeltjes voor mannen en vrouwen bieden veel realistische, fijne, spannende en soms kinky momenten. De meest innovatieve speeltjes verschijnen op de markt die erotisch genot naar de next level brengen en je sex life stimuleren. Wat te denken van bijvoorbeeld een kreunende en ritmisch mee bewegende masturbator of een vibrator die reageert op geluid (o.a. te koop via Sexshop City). Wat tips nodig om op weg te komen? Lees dan snel verder….

Solo of samen genieten

Als single ben je overgeleverd aan jezelf om te zorgen voor genoeg erotische momenten in je leven. Sextoys zijn dan vaak je beste vriend of vriendin. De mogelijkheden voor singles zijn groot om een krachtig orgasme te beleven, je sekstechniek te verbeteren of gewoon heerlijk van ontspannende momenten te genieten. Koppeltjes daarentegen zoeken vaker naar speeltjes die een aanvulling kunnen zijn op het seksleven. Denk hierbij aan een koppel vibrator, BDSM speeltjes (worden steeds populairder), sexy lingerie en bijvoorbeeld seksschommels en anaal speeltjes. De hang naar speeltjes bij stelletjes is ook niet verwonderlijk, want het opent direct de deur naar nieuwe manieren van het beleven van erotische momenten samen met je partner.

Praat over Seks

Sinds Esther Perel vorig jaar te gast was bij Zomergasten is er een ware Ester Perel rage ontketend. De relatietherapeute maakt super interessante podcasts en heeft een aantal boeken geschreven over Erotiek binnen en buiten de relatie. Want het romantische idee dat seks altijd spontaan tot stand moet komen, ook bij stellen die al jarenlang bij elkaar zijn, is volgens haar namelijk pure onzin. Praten over erotiek is een ontzettend belangrijk onderdeel van erotiek an sich. Een must listen/read is Perel!

Lees ook:  Aan taboes doen we niet meer: let's talk about seks

Welk speeltje kies jij?

Ga je voor een eenvoudige dildo of vibrator of zoek je de grens op met één of meerdere van onze BDSM artikelen? Alles is mogelijk! Voor zowel beginners als diehard sextoys gebruikers is er een ruim assortiment van artikelen beschikbaar online. Bedenk wat ontbreekt in je seksleven en aan welke eigenschappen het speeltje moet voldoen. Zo kun je direct op zoek gaan naar artikelen die aansluiten bij je wensen.

Foto header via iStock, credits: trumzz

0 comments on “How to: spice up your sex life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *