Hoe style je de binnenkant van je auto?

by Redactie

Wanneer we het hebben over het stylen van een auto, denken we al snel aan mooie velgen, verlaagde bumpers en hippe spoilers. Maar je kunt ook de binnenkant van je auto aanpakken en deze helemaal toespitsen op je eigen voorkeur. In dit artikel lees je welke punten je aan de binnenkant van de auto kunt stylen.

Bekleding

Voor veel mensen is de bekleding een belangrijk aspect in het interieur van de auto. Lederen bekleding is hierin een erg populaire keuze. Die populariteit heeft meerdere redenen. Zo is het eenvoudiger om vlekken te verwijderen, maar heeft het bovenal een fraaie, luxueuze uitstraling. Wel moet je er rekening mee houden dat leder minder lang mooi blijft dan stof. Je zult dus na verloop van tijd wel de bekleding (of de auto) moeten vervangen.

Automatten

Naast een mooie auto wil je natuurlijk ook graag een schone auto. Ook de binnenkant van je auto heb je het liefst zo schoon mogelijk. Een handig hulpmiddel hierbij zijn rubberen automatten. Bijvoorbeeld deze automatten van Justcarpets zorgen ervoor dat het vuil niet in de bekleding trekt. De matten zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor de schoonmaak een fluitje van een cent is.

Stuur

Met het stuur van je auto kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stuurhoes, waar je weer kunt kiezen uit diverse materialen. Ook kun je een geheel nieuw stuur laten inbouwen in je auto. Ga je voor een prachtig sportstuur of heb je liever een wat klassieker model? Aan jou de keuze! De keuze voor het stuur heeft een flinke impact op de uitstraling van je auto.

Lees ook:  Dit zijn dé (zomer) horlogetrends van 2019

Versnellingspook en handrem

Wat niet zoveel mensen weten is dat je ook de versnellingspook en de handremhendel kunt aanpassen. Net als bij het stuur kun je kiezen voor een simpele hoes van verschillende materialen of een geheel nieuwe. Dit kun je doen wanneer je het interieur van je auto wil upgraden of wanneer de huidige pook of hendel niet lekker in de hand liggen. Dit is wel een klus die je het beste kunt laten uitvoeren door een monteur.

Geluidsinstallatie

Bijna iedereen houdt wel van een lekker muziekje in de auto. Zeker wanneer je in je eentje reist of lange stukken moet afleggen. Dan kun je natuurlijk kiezen voor de eenvoudige radio, die in standaard in de auto zit. Maar waarom zou je niet gaan voor de luxe van een fraaie muziekinstallatie. Daarmee geniet je van hoge kwaliteit muziek. Zo is lange stukken rijden voor jou een waar feest.

Foto header via iStock, credits: kurmyshov

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy