Een stoere papa gebruikt een draagzak

by Redactie

Wanneer je lekker naar buiten wilt met je baby dan gebruik je vaak de wandelwagen of een buggy. Deze wagens zijn niet altijd even praktisch; bijvoorbeeld als je een relatief kleine auto hebt of wanneer je op een terrein gaat wandelen dat niet goed bereikbaar is met een wandelwagen. Een draagzak baby is dan de ideale oplossing. Deze zijn makkelijk in gebruik en nemen weinig ruimte in. Bovendien draagt je je baby ook lekker tegen je aan waardoor je voor je baby een gevoel van geborgenheid creëert. Zeker ook positief voor de vader-kind binding!

Veiligheid staat voorop

Wanneer je met de draagzak baby op pad gaat wil je natuurlijk optimale veiligheid voor jou en je kindje. Er zijn diverse goede kwaliteit draagzakken en draagdoeken te koop met verschillende designs en eigenschappen. Op één ding moet je letten bij de aanschaf: voldoet de draagzak aan de veiligheidsvoorwaarden zodat je baby veilig in de draagzak kan zitten. De draagzak moet het hoofdje van de baby goed ondersteunen zodat er ook in de draagzak geslapen kan worden. Je baby zakt dan niet onderuit en het is onmogelijk om uit de draagzak of draagdoek te vallen. Ook moet het materiaal op veiligheid getest zijn zodat je kindje zich niet kan bezeren.

Ergonomische vormgeving

Goede draagzakken zijn ergonomisch ontworpen zodat de beentjes en de heupjes van je baby goed worden ondersteund. Bovendien zit er in de draagzak een ondersteunend kussentje voor het nekje en het hoofdje van de baby. Lange afstanden afleggen met de draagzak baby is dan geen enkel probleem meer. Je baby zit heerlijk comfortabel en jij kan lekker op pad en genieten van de omgeving. Zie jij jezelf al lopen in het zonnetje met je baby? Met de draagzak baby kan dit prachtige plaatje werkelijkheid worden. Doordat de draagzak baby in diverse designs verkrijgbaar is, is er voor iedere smaak en iedere stijl een perfecte draagzak verkrijgbaar. Of je nu houdt van modern, kleurrijk of juist van strak, alles is mogelijk met de diverse merken, kleuren en designs.

Lees ook:  Gezin vs. zorgvergoeding; wat moet je weten?

Iedere leeftijd, de perfecte draagzak baby

Omdat er diverse soorten draagzakken en draagdoeken verkrijgbaar zijn, kan je je baby al vanaf de geboorte heerlijk bij je dragen. De draagzak baby is hiervoor geschikt, maar ook draagdoeken van geweven materiaal bieden je de mogelijkheid om direct vanaf de geboorte je baby te dragen. De draagdoeken dienen geknoopt te worden terwijl de draagzakken reeds gevormd zijn. Wel zijn deze verstelbaar zodat iedereen, groot of klein, een draagzak baby kan dragen. Kies je voor een ergonomisch gevormde draagzak, dan kan je gebruikmaken van een verkleiner zodat ook de allerkleinsten in de draagzak mee naar buiten kunnen.

Wil je geen gedoe meer met het inpakken van de kinderwagen, wil je ook op minder begaanbaar terrein een wandeling maken en wil je je baby het liefst de hele dag bij je dragen? Kies dan voor een draagzak baby of een draagdoek die ervoor zorgt dat je je baby overal veilig mee naar toe kan nemen. Je kindje zit heerlijk comfortabel waardoor langere wandelingen geen enkel probleem meer zullen vormen.

Foto header via iStock, credits: lolostock

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy