Dé sneakers van 2019 op een rijtje gezet

by Emma

Sneakers droppen zó vaak – voor je het ene paar hebt aangeschaft is het volgende model al weer uit. Daarom kan het lastig zijn om (mocht je hier geïnteresseerd in zijn) op de hoogte van te blijven. Na een terugblik te hebben geworpen op het jaar (tot nu toe), zijn we er achter gekomen dat er ook dit jaar weer veel goeds is gecreëerd. Wil jij weten welke modellen het beste van 2019 zijn op dit moment? Lees dan verder.

Air Jordan x Travis Scott 1 ‘Cactus Jack’

Vanaf het begin was men al enthousiast over de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan, en dit exemplaar laat inderdaad zien dat men daar nog wel even enthousiast over mag blijven. In mei kwamen ze uit, maar het wit-zwart-bruine model is nog stééds een aanrader.

New Balance 1500 ‘Sample Lab’

Wie zegt dat één print genoeg is? Precies, niemand, en New Balance zeker ook niet. Sta jij wat gedurfder in het leven? Dan past dit paar schoeisel perfect bij jou. De kleuren zijn vrolijk – en de schoenen zijn ongetwijfeld uniek.

Martine Rose x Nike Air Monarch

Ja ook deze sneaker ziet er eigenlijk absurd uit. Maar wel vet. Het idee dat sneakers steeds bulkier zijn wordt soms heel letterlijk opgenomen, zoals bij dit model. Niet voor iedereen, maar wél voor de verzamelaar of zij die alternatieve sneakers het einde vinden.

sacai x Nike LDWaffle

Een mix van de jaren 70 LDV en Waffle Racer is dit paar erg vrolijk, energiek en stijlvol. Een hybride van nieuw en oud – en maar liefst dubbel zo modieus. Wil je de outfit af hebben? Kijk dan ook eens even naar de bijpassende blazer.

Lees ook:  Ontketen je innerlijke Picasso: leuke tips en trucs om creativiteit in het dagelijks leven te stimuleren

Nike React Presto ‘Brutal Honey’

Niet alleen is deze schoen uiterst comfortabel door de kussenachtige zool, het design is out of this world. Niet letterlijk, maar wel figuurlijk. Deze futuristische reworking van de Air Presto is, zonder enige twijfel, geslaagd, en nu willen we ‘m hebben. Graag.

Adidas Futurecraft Loop

Tja, niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen, maar wel een hele vette versie van een ‘simpele witte sneaker’. Waar het aan kleur ontbreekt, is in textuur toegevoegd. En ook niet verkeerd: de schoen is gedesigned om gerecycled te worden.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’

Kanye had heeft het goed gedaan, maar in 2019 is dit toch echt de uitblinker. De ‘Clay’ colourway is kenmerkend voor zijn kleurengebruik, maar zeker bij dit model werkt dat gewoon heel goed. Je moet er van houden. En wij houden van dit exemplaar.

Foto credits header: de Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ via Adidas

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy