Cirque du Soleil landt dit najaar op het Haagse Malieveld

Cirque du Soleil landt dit najaar op het Haagse Malieveld

Cirque du Soleil komt weer naar Nederland! Dit keer doet het internationale gezelschap echter Amsterdam niet aan. Voor de spectaculaire show TOTEM, vanzelfsprekend boordevol acrobatiek, kunst, muziek en dans, moet je naar Den Haag.

Hoewel Cirque du Soleil natuurlijk geen standaard circus entertainment is, zetten ze dit keer wel een echte circustent op. Van 11 oktober tot 1 december staat dit geel-blauwe gevaarte op het Malieveld. Laat de traditionele setting je niet op het verkeerde been zetten. De show is allesbehalve standaard. De rode draad van de TOTEM-show is niets minder dan de evolutie van de mensheid in de meest brede zin. De gemêleerde groep acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers neemt je mee op een fantastische reis.

Hoezo zwaartekracht?

Natuurlijk kun je er weer 100 procent op rekenen dat de show je verrast en verbaast. De artiesten stretchen de mogelijkheden van het menselijke lichaam tot het uiterste. Zwaartekracht lijkt niet te bestaan in de Cirque du Soleil tent (video). Zijn we al zo ver geëvolueerd dat we toch kunnen vliegen?

Adembenemend decor

Niet alleen de acts zijn adembenemend. Zodra je de tent binnenstapt, kom je terecht in een compleet nieuwe wereld, waar de TOTEM alle aandacht opeist. De acts spelen zich af op een gigantisch schildpadvormig eiland dat de ‘levensboom’ symboliseert . Dat klinkt misschien wat cryptisch. De enige manier om dit écht te begrijpen is TOTEM zelf ervaren. Wereldwijd gingen vijf miljoen mensen je voor. Wij gaan zeker, jij ook?

Beeld: Cirque du Soleil

Lees ook:  De bloemetjes buiten zetten in de Bloom Bar

0 comments on “Cirque du Soleil landt dit najaar op het Haagse Malieveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *