5 x wat te doen met die leuke vakantieherinneringen

by Redactie

Je vakantie zit er op, die twee weken op Ibiza met vrienden, met je gezin op de camping in Italië of misschien wel in je eentje naar een ver exotisch land. Wat overblijft zijn de herinneringen. Vaak in de vorm van heel veel foto’s en filmpjes. Maar wat te doen met die overload aan foto’s? Wij geven tips:

1) Herinnering wordt herinnering

Huh, wat bedoelen we daar nu weer mee? Nou, dat je van je vakantieherinneringen een heel tof herinneringenspel kan maken. Oftewel: ontwerp je eigen memory. Helemaal leuk om te spelen met de mensen met wie je op vakantie bent gegaan. Of als cadeautje!

2) Familyplanner

Dit is een super manier om het hele jaar door met het gezin de zomervakantie te herbeleven. In september beginnen de scholen weer, dus is het ook tijd voor een nieuwe familyplanner. Maak de planner persoonlijk met de foto’s van die toffe gezinsvakantie naar de Franse Ardèche.

3) (Vakantie)geluk in een doosje

Als je niet zo bent van het inplakken van dikke fotoalbums, maar wel graag echte, afgedrukte foto’s wilt hebben en bewaren dan is dit wellicht de oplossing. Bij Smartphoto kan je namelijk retroprint foto’s in een doosje bestellen. Wat je dan krijgt is een doosje met daarin 36 zelf gekozen foto’s die je heel handig kan bewaren. Maar bovenal ook snel tevoorschijn kan halen om ze nog eens te bekijken. Zelf bestelden we ook zo’n doosje en wat vooral opviel was de erg mooie kwaliteit van de foto’s. En wil je ze alsnog inplakken in een fotoboek, dan kan dat natuurlijk altijd nog.

Lees ook:  3x onvergetelijke Toyota’s die nog altijd populair zijn – en dat voor een goede reden

5 x wat te doen met die leuke vakantieherinneringen5 x wat te doen met die leuke vakantieherinneringen

4) Elke dag een andere foto

Ben jij iemand die nooit kan kiezen welke foto nou in het fotolijstje moet? Omdat er simpelweg te veel leuke vakantieherinneringen zijn die zouden kunnen pronken in die fotolijst? Maak dan een fotoflipboek. Dit boekje heeft een standaard en de foto’s kan je omslaan wanneer je wilt, zodat er altijd een andere foto ‘on show’ is.

5) Altijd mee op reis

Wil je in de vakantie vibe blijven hangen, dan is een koffer met je favoriete vakantiefoto erop gedrukt natuurlijk het ultieme cadeau (aan jezelf of iemand anders). Vind je dat te duur, dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een bagagelabel af te laten drukken. Gegarandeerd een originele manier om je vakantie te herinneren.

Foto header via iStock, credits: Sinenkiy

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy