Pop-upexperience WONDR is een artistieke (Instagram)speeltuin van 1200m²

by Redactie

Op 18 september opent pop-upexperience WONDR haar deuren in Amsterdam. Met vijftien interactieve installatieruimtes speelt WONDR in op de behoefte van de jonge, social-minded generatie, die steeds opzoek is naar nieuwe unieke ervaringen. De artistieke speeltuin van 1200m² groot is gecreëerd in samenwerking met een team van jonge Nederlandse kunstenaars en zal geopend zijn voor een periode van zes maanden (tot en met 18 maart 2020).

Pop-upexperience WONDR is een artistieke (Instagram)speeltuin van 1200m²

In de pop-upexperience lopen bezoekers door verschillende thematische ruimtes die elk volkomen anders zijn ingericht. Het doel van de makers van WONDR is om bezoekers te verrassen en al hun zintuigen te prikkelen. Zo kan je in een roze bad vol met duizenden marshmallows duiken, een tropische jungle van kleurrijke bomen ontdekken, in driedimensionale schilderijen klimmen en feesten onder honderden discoballen. Na de experience kan je ook nog genieten van Instagrammable snacks in het WONDR Café.

Experience

WONDR is toegankelijk voor alle leeftijden, maar is voornamelijk gericht op mensen binnen de leeftijdscategorie 16 tot en met 35 jaar. Uit onderzoek blijkt dat jonge mensen hun geluk vooral halen uit ervaringen in plaats van materie. Met dit uitgangspunt is WONDR aan de slag gegaan met als resultaat de vijftien fotogenieke installatieruimtes. Toch is dit niet het doel van de pop-upexperience. WONDR is juist een plek waar bezoekers kunnen spelen, de buitenwereld even kunnen vergeten en offline, interactie op kunnen zoeken met andere mensen. In iedere ruimte zijn speciale camera’s geplaatst die foto’s van bezoekers maken, zodat zij volledig kunnen genieten van de verschillende ervaringen. Na de experience ontvangen bezoekers de foto’s per e-mail.

Lees ook:  Manual: whiskey drinken doe je zó 

Pop-upexperience WONDR is een artistieke (Instagram)speeltuin van 1200m² Pop-upexperience WONDR is een artistieke (Instagram)speeltuin van 1200m²

Missie

Volgens oprichter Sarah Mendes verwijst de naam WONDR naar het gevoel van verwondering. Met deze experience wil ze mensen dan ook motiveren om zich open te stellen voor deze emotie, omdat zij dit ziet als de drijvende kracht achter creativiteit.

WONDR is vanaf 18 september te vinden op Meeuwenlaan 88 in Amsterdam-Noord en is 7 dagen per week geopend, van 11.00 uur tot 19.00 uur. Een ticket voor de experience kost € 24,50 en is vanaf vandaag te koop via de website. Bezoekers moeten voor hun bezoek een time-slot registreren.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy