Dit zijn dé (zomer) horlogetrends van 2019

Dit zijn dé (zomer) horlogetrends van 2019

Het liefst leef je op een lome zomerse dag zonder weet van de tijd. Maar een mooi, zomers horloge aan je pols is toch ook niet verkeerd. En stiekem ook wel handig; weet je gelijk wanneer het borreltijd is! Maar is tegenwoordig zoveel keuze aan uurwerken op de markt, dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Benieuwd daarom naar dé horlogetrends van dit moment? Wij zetten er een paar voor je onder elkaar, voor man én vrouw:

1) Nato-bandje

Bij het woord Nato-bandje zal misschien niet gelijk iets gaan dagen, maar je ziet ze wel veel de laatse jaren. Het zijn namelijk horloges waarbij het bandje gemaakt is van een speciaal soort nylon dat niet oprekt als het nat wordt. De bandjes drogen daarnaast snel en zijn comfortabel, zelfs nat. Ideaal voor warme temperaturen dus. Waar je ze vroeger vooral in grijze varianten zag, zie je tegenwoordig juist in veel-kleurige of gestreepte versies.

2) Wit

Als er één zomerse tint is, dan is dat wel wit. Zowel bij mannen en vrouwen zie je deze statement-trend. Staat zowel mooi bij een casual (beach) look als een business outfit. Extra mooi: draag je een wit horloge aan je pols, dan zal je zongebruinde arm nog meer afsteken! Een bijzonder stijlvolle witte variant, van het merk Omega, kan je bijvoorbeeld vinden via chronoexpert.

3) Luchtvaarthorloges

Sportief meets techniek, dat is waar de luchtvaarthorloges (waar deze trend van afstemt) om draait. Ook duikhorloges vallen hieronder. Ideaal als zomers horloge. Eén van de bekendere merken die dergelijke horloges verkopen is Breitling. Met een Breitling horloge weet je zeker dat je alles wat je wilt weten en bijhouden om je pols hebt zitten. Een klassiek model dat tijdloos en duurzaam is.

Lees ook:  De thermostaat moet omlaag. Maar hoe wen je thuis aan een koudere temperatuur?

4) Rosé

Klinkt al heerlijk zomers, rosé. Maar naast de wijnsoort is ook het goudsoort rosé populair onder de horlogetrends deze zomer. Dat kan subtiel, waarbij alleen de wijzerkast van rosé is. Of juist meer aanwezig, met een horlogeband geheel van rosé goud. Hoe dan ook; de uitstraling van een rosé horloge is zonder meer stylish!

Foto header via iStock, credits: orest86

Categories Gadgets Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Dit zijn dé (zomer) horlogetrends van 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *