De 5 coolste gadgets, verwerkt in een gewoon product

by Redactie

Je hebt zeker weten wel eens een cadeautje nodig. Voor iemand die jarig is, om iemand te bedanken, voor een jubilaris, you name it. En je wilt misschien ook wel eens origineel zijn, in plaats van weer met een envelopje aan te komen, of een douchepakketje. Maar het kan nog zo origineel zijn, als diegene er weinig aan heeft, is het nog zonde geld. We hebben een aantal van de coolste gadgets op een rijtje gezet die verwerkt zitten in een ‘normaal’ product. En allemaal zijn ze voor haast iedereen nuttig! Zo heb je iets wat multifunctioneel én origineel is!

De muzikale drinkfles

Je kunt een bidon bedrukken met je eigen naam, logo of tekst erop, wanneer het een gift is vanuit je business. Je hebt bijvoorbeeld drinkflessen met een speaker erbij in, die soms zelfs nog licht kunnen geven ook. Dat is leuk voor bijvoorbeeld een sportief iemand of een kampeerder. Dat scheelt een hoop gesjouw voor de ontvanger van de speaker. Het is waarschijnlijk wel zo dat iemand die graag elke klank kritisch bestudeert en die elke klank zuiver en duidelijk wil horen, hier niet superveel aan zal hebben.

Pennen zijn leuker dan je denkt

Pennen bedrukken kan ook spectaculairder dan het klinkt. Je hebt reguliere pennen die alleen dienen als schrijfgerei, waar jij waarschijnlijk een kauwstokje van maakt. Maar je kunt ook voor een pen gaan die bijvoorbeeld als clip ook meteen een telefoonhouder heeft. Of een stylus, voor wie heel zuinig is met het scherm van zijn smartphone of tablet. Iemand die vaak voor de klas of voor een groep staat te presenteren, kan ook heel blij zijn met een pen met laser presenter, bijvoorbeeld. Pennen zijn, voor wie op deze manier denkt, ontzettend veelzijdig. Daarom zijn ze ook nog altijd zo populair.

Lees ook:  Projectorlamp

Altijd een volle batterij

Iemand die veel met zijn smartphone bezig is en veel van muziek houdt, kan blij worden van een powerbank met speaker ingebouwd. Of andersom: een speaker met een powerbank ingebouwd. Wie graag lang muziek luistert, hoeft zijn telefoon niet speciaal op te laden. Dat doet de speaker voor je.

Luisteren vanuit je telefoonstandaard

Vaak aan het wachten of vervelen? Dan is het handig om je smartphone ook overal te kunnen neerzetten, op zo’n manier dat jij lekker kunt Netflixen zonder je telefoon vast te houden. Voor wie dan óók nog met zijn tweeën kijkt, is er een telefoonstandaard verkrijgbaar op verschillende webshops, die tegelijkertijd een koptelefoon splitter is. Daar kun je dus allebei je eigen koptelefoon of oortjes inpluggen!

Opladen op je bureau

Een kantoormens? Dan is het fijn als je desk een beetje is georganiseerd. Een organizer kan dan uitkomst bieden, maar is dat niet wat saai om te geven? Misschien wel. Dan kun je een organizer geven waar bijvoorbeeld een draadloze oplader in is gebouwd. Zo kun je ook ten allen tijde je smartphone bij je hebben, op een vaste plek, zonder dat de batterij leeg loopt.

Bedrukken

Om het ook nog eens persoonlijk te maken, kun je bij sommige shops het cadeautje bedrukken. Met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap. Wanneer je vanuit een organisatie iets geeft, kun je ook je logo laten drukken. Op die manier blijf je in het geheugen hangen. Bij webshops voor relatiegeschenken voor organisaties is vaak wel een bepaalde afname vereist. Dan zou je er meerdere kunnen inslaan, bedrukken en weggeven wanneer iemand voor het eerst komt, weggaat of bijvoorbeeld jarig is. Dan heb je altijd iets bij de hand.

Lees ook:  Waarom Virtual Reality workouts met FitXR een effectief alternatief vormen in de herfst

Foto header via iStock, credits: Daviles

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy