Zet deze zwoele zomeravond uitjes nu in je agenda!

Zet deze zwoele zomeravond uitjes nu in je agenda!

Niets leuker dan op een lange, warme zomeravond je te laten verrassen door iets moois op een onverwachte locatie. Wat dan en waar? Lees hier de leukste zomeravond uitjes:

1) Cinema Soestdijk

Nog tot en met 2004 werd Paleis Soestdijk bewoond door Prinses Juliana en Prins Bernhard. En tegenwoordig kan je er onder andere films bekijken. Cinema Soestdijk en het Nederlands Film Festival vertonen deze zomer namelijk vijf prachtige Nederlandse films tegen het magische decor van Paleis Soestdijk. De eerste filmvoorstelling vindt plaats op donderdag 29 augustus en tickets zijn te koop vanaf €17,50.

2) ARTIS-Zoomeravonden

Elk jaar staat de zomer van Artis in het teken van de Zoomeravonden. De programmering begint iedere zaterdag in juni, juli en augustus om 15.00 uur en duurt tot de zonsondergang. Er zijn allerlei activiteiten te doen; naar verhalen van Artis-medewerkers luisteren, picknicken in het gras en (aanstormend) muzikaal talent bekijken.

3) Rooftop Cinema

Nog meer buiten bioscoop, in dit geval op het dak. Bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn kan je in de zomer naar Rooftop Cinema! Oftewel, een film kijken op een dakterras mét een view (in dit geval de skyline van Utrecht).

4) Avondwandeling

Niets lekkerder dan op een zwoele zomeravond een lange avondwandeling te maken. Via de website van Staatsbosbeheer kan je zoeken op de mooiste natuur avondwandelingen. Er worden zelfs nachtwandelingen georganiseerd. Bijvoorbeeld op zaterdag 6 juli in het Hoge Bergsche Bos. Met een gids ga je op zoek naar de nachtvlinders en (hun gevreesde vijand…) de vleermuizen van dit gebied. Begintijd is 22.30 en de tocht eindigt rond half een in de nacht.

Lees ook:  Sportief staelen ros geeft knipoog naar het verleden

5) Zomeravonddiner

Op 13 juli wordt op Kasteel Duivenvoorde (tussen Den Haag en Leiden in) een zomeravonddiner georganiseerd. Op deze historische locatie worden die avond feestelijke tafels in de tuin van het kasteel opgedekt. Vervolgens kan je genieten van een uitgebreid diner waarbij vooral gebruik gemaakt wordt van biologische en pure ingrediënten. Inclusief live muziek op de achtergrond…Tickets kosten €65,- en kan je kopen via deze link.

Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Zet deze zwoele zomeravond uitjes nu in je agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *