Slaapzak van restjes

Slaapzak van restjes

Een slaapzak gemaakt van restjes, dat is de Leftover ontworpen door het Zweedse merk Haglöfs. De slaapzak is gemaakt van stukjes high-performance materiaal dat niet op de afvalberg is beland, maar is omgezet in een nieuw product. Jennie Johansson, Designer en Developer bij Haglöfs vertelt over de Leftover dat ze een manier zochten om restmateriaal dat overblijft van de prodctieprocessen te gebruiken. Er kleurrijke slaapzakken van maken bleek een top idee.

Slaapzak van restjes
De Leftover is uitgerust met alle functies die nodig zijn voor outdoor-avonturen. Hij is gemaakt van gerecycled bluesign polyester met een polyamide-omhulsel dat is behandeld met fluorkoolstofvrije DWR voor waterdichting. De slaapzak is geïsoleerd met Trifusion Eco, een slim en veerkrachtig materiaal (met een gewicht van slechts 1700 gram) dat mooi compact inpakt en dat je ook warm houdt bij -11 ° C. De Leftover is een mummieslaapzak met een nauwsluitende capuchon en een rits aan de zijkant voor gemakkelijke toegang.

Slaapzak van restjes

De Leftover Slaapzak is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 105 stuks via www.haglofs.com voor € 160.

Kampeerinspiratie nodig? Lees dan snel dit artikel over de leukste kleinschalige, groene campings in Europa!

Lees ook:  Snelweg Sprookjes maken van je autorit een interactief voorleesmoment

0 comments on “Slaapzak van restjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *