Slaapzak van restjes

by Redactie

Een slaapzak gemaakt van restjes, dat is de Leftover ontworpen door het Zweedse merk Haglöfs. De slaapzak is gemaakt van stukjes high-performance materiaal dat niet op de afvalberg is beland, maar is omgezet in een nieuw product. Jennie Johansson, Designer en Developer bij Haglöfs vertelt over de Leftover dat ze een manier zochten om restmateriaal dat overblijft van de prodctieprocessen te gebruiken. Er kleurrijke slaapzakken van maken bleek een top idee.

Slaapzak van restjes
De Leftover is uitgerust met alle functies die nodig zijn voor outdoor-avonturen. Hij is gemaakt van gerecycled bluesign polyester met een polyamide-omhulsel dat is behandeld met fluorkoolstofvrije DWR voor waterdichting. De slaapzak is geïsoleerd met Trifusion Eco, een slim en veerkrachtig materiaal (met een gewicht van slechts 1700 gram) dat mooi compact inpakt en dat je ook warm houdt bij -11 ° C. De Leftover is een mummieslaapzak met een nauwsluitende capuchon en een rits aan de zijkant voor gemakkelijke toegang.

Slaapzak van restjes

De Leftover Slaapzak is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 105 stuks via www.haglofs.com voor € 160.

Kampeerinspiratie nodig? Lees dan snel dit artikel over de leukste kleinschalige, groene campings in Europa!

Lees ook:  Getest: TomTom Sports Runner 3

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy