Review: Teufel ROCKSTER CROSS

by Petrick de Koning

Je smartphone, een playlist of mobiel internet is alles wat je nodig hebt om overal te genieten van je eigen muziek. Maar als je net wat meer volume wilt, is er inmiddels een breed scala aan (draagbare) bluetooth speakers. Het Duitse audiomerk Teufel stuurde ons op pad met hun ROCKSTER CROSS. Spoiler alert: er zit flink geluid in deze speaker!

Review: Teufel ROCKSTER CROSS

Comfortabel draagbaar

Het design van de Rockster Cross is geen verrassing als je de productlijn van Teufel een beetje kent. Een robuust, zwart uiterlijk met rode accenten. Tot zo ver niets nieuws. Om de speaker ook echt draagbaar te houden, is er meer nodig dan een stevige draagband. Het rechttoe rechtaan uiterlijk is gelukkig uitgerust met een ronde achterkant waardoor de box redelijk comfortabel tegen je heup leunt. Met een gewicht van 2,4 kg adviseren we je niet om er een complete avondvierdaagse mee te lopen. Zet ‘m vooral neer als je kunt, dat is wel zo relaxt.

Review: Teufel ROCKSTER CROSS

Robuust en spatwaterdicht

De toevoeging CROSS slaat niet alleen op het stoere uiterlijk. Het is letterlijk een jongen die tegen een stootje kan. Als je ‘m meeneemt naar de camping of een festival hoef je niet bang te zijn voor een regenbuitje. Alles is spatwaterdicht, dus ook in de regen luister je naar je favoriete muziek. De batterijduur is prima. Als je even geen stroom voorhanden hebt, heb je – afhankelijk van het volume – tot 16 uur luisterplezier. Je kunt twee exemplaren verbinden, waardoor je je eigen muziekmuur kunt creëren. En je kunt het apparaat met meerdere smartphones bedienen. Leuk als je een muziek battle wilt starten.

Lees ook:  Elektro step

Review: Teufel ROCKSTER CROSS

Flinke bak herrie

Op papier is de audiopotentie van de draagbare bluetooth speaker enorm. De ROCKSTER CROSS is namelijk uitgerust met een krachtig stereosysteem dat bestaat uit twee tweeters, een subwoofer en twee passieve drivers. Dat zijn eigenlijk andere woorden voor een flinke bak herrie. Binnen en buiten. Met de speciale outdoor-modus ben je verzekerd van een breder en voller geluid. Ongeacht of je kiest voor een mellow sound of het geweld van ‘Killing in the name of’ van Rage against the machine. Kijk wel even om je heen voor de volumeknop openzet. Anders kan iemand akelig schrikken…

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy