Dé musthave bbq gadgets voor een ultiem grillfestijn

by Emma

Met z’n allen rondom de barbecue, hartstikke gezellig. Echter gaat er vaak genoeg wel iets fout: half doorbakken stukken vlees, aangebrande groenten, kinderen die zeuren dat het wel héél lang duurt. Je ken het wel. Om jouw ervaring deze zomer van succes te garanderen hebben wij hier dé gadgets op een rij die je echt nodig hebt voor jouw grillfestijn.

De Looftlighter

Vaak ontstaat het grootste probleem al bij het begin van de BBQ: hoe steek je dat houtskool in hemelsnaam goed aan? Met een lucifer of aansteker is dat vaak nog vrij lastig, en aangezien dit zo’n universele moeite is, is de Looftlighter bedacht. Perfect voor je BBQ (maar ook vuurkolf of openhaard), zorgt deze gadget voor vuur op een milieuvriendelijke en gemakkelijke methode. Schone, hete lucht met een top hitte van 600°C binnen enkele seconden: geen gas, geen vlam, wél vuur.

iGrill Mini

Als jij een echte carnivoor bent dan weet je hoe moeilijk het soms is om het juiste stuk vlees op de perfecte manier te grillen. De klassieke manier is natuurlijk het checken van de temperatuur (dan weet je wanneer ‘ie klaar is), maar ook dit gaat niet altijd helemaal soepel. Met deze handige thermometer van Weber komt het echter allemaal goed: met een soort sonde wordt de temperatuur opgemeten terwijl het nog aan het grillen is, en met de handige app krijg jij simpelweg een melding wanneer de juiste temperatuur bereikt is. Je hoeft dus niet constant te checken! En dan kan de BBQ-verantwoordelijke ook eens mee borrelen met de rest terwijl het eten bereid wordt.

Lees ook:  Summer review: Polar Unite sporthorloge

Grillbot

Ja, ook robots worden nu geïntroduceerd bij onze lievelings zomeractiviteit. Maar geen zorgen, deze wil jij ook! Het schoonmaken van de gril is namelijk écht een vervelend klusje: hard geworden stukken houtskool, aangekoekt eten, vet vlekken, en noem zo maar op. De Grillbot maakt dit allemaal schoon zodat jij je handen niet vuil hoeft te maken. Plaats de robot op de vieze gril, doe ‘m aan, en met zijn drie elektrische motors die de borstels aansturen is je gril binnen no-time zo goed als nieuw. Je hoeft er niet eens bij te staan om te checken of het goed gaat. Na een tijdje gaat het alarm af en, voilà, de klus is geklaard.

Cooper Cooler Rapid Beverage Chiller

Iedereen wilt natuurlijk ook wat te drinken tijdens de BBQ. En iedereen wilt natuurlijk het allerliefst dat deze drankjes ijskoud zijn (warm bier? no thanks). Je vult het apparaat met water en ijs en plaatst welk drankje dan ook in de machine: binnen één minuut is je biertje koud, of je hele fles wijn in zes. Geen last van schuim of explosies, maar wél ultiem genieten van een heerlijk koud drankje.

Foto header via iStock, credits: DisobeyArt

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy