Christmas came early! De leukste tips voor een spannend kerstpakket

by Redactie

Misschien wat vroeg in het jaar, maar het samenstellen van een goed en verrassend kerstpakket vergt wel wat voorbereiding en tijd. Het blijft toch een hoogtepunt zo aan het einde van een jaar waarin mensen zich voor je ingezet hebben. Je relaties vindt het heel fijn om zo waardering voor het gedane werk te krijgen. Deze traditie bestaat al heel lang bij bedrijven en instellingen in verschillende sectoren. Het gaat vooral om waardering voor en verbinding met personeel en relaties. Maar waarom zou alleen een werkgever een kerstpakket mogen versturen? Is het niet juist leuk om dit als particulier te doen? Maak je familie of vrienden blij met een verrassend kerstpakket. Juist om het een keer anders te doen.

Feestelijke uitstraling

De feestelijke uitstraling van het kerstpakket en het spannende gevoel bij het uitpakken blijven elk jaar een hoogtepunt. Qua inhoud zie je nu extra lekkere of luxeartikelen in allerlei thema’s. Als extraatje kun je een mooi geschenk, een spannende beleving of een donatie aan een goed doel toevoegen. Met een kerstpakket kun je alle kanten op en zit je niet vast aan de traditionele levensmiddelen en lekkernijen.

Diverse thema’s kerstpakketten

Kerstpakketten die vol zitten met levensmiddelen en lekkernijen scoren nog altijd goed. Het maakt niet uit aan wie je dit geeft. Maar je kunt een een gekker kerstpakket samenstellen. Hoe leuk is het niet om bijvoorbeeld een speciaal bierkrat te geven met gekke ingrediënten voor een gezellige avond. En als alles opgegeten en opgedronken is, houdt de ontvanger een speciaal kratje over als herinnering. Maar je kunt ook kiezen voor een BBQ-pakket, waar het hele gezin van kan genieten. Een leuk geschenk in de winter geeft een bijzondere herinnering in de zomer. Heb je meer vrouwelijk relaties? Geef dan een lekker wellness-pakket met lekker geurende douche- en badproducten of een weldadig gezichtsmasker. Vul dit aan met zachte badhanddoeken, sfeervolle kaarsen en andere typische vrouwenproducten.

Lees ook:  Zo vier je Sinterklaas zónder kinderen, mét volwassenen (tips voor een gezellige pakjesavond)

Een luxe kerstpakket

Andere voorbeelden van bijzondere kerstpakketten zijn de luxe pakketten. Voorzien van wijn en champagne, zalm en oesters en veel meer luxe delicatessen. Heerlijke wijnen en bubbels horen bij de feestdagen, met als luxe gerookte zalm en ander seafood of heerlijk Franse kaasjes, olijven, tapenades en chutneys. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een land als thema. Hoe leuk is het om een Spaans of Italiaans kerstpakket samen te stellen?

Bedenk nu vast een thema en zorg voor een kerstpakket met een wow-factor.\

Foto header via iStock, credits: Deagreez

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy