Vaderdag 2019: met deze cadeaus kom je goed voor de dag!

by Redactie

Met net Moederdag achter de rug, maken we ons alweer op voor de volgende feestelijk dag die er aan zit te komen: Vaderdag. Dit jaar op zondag 16 juni. En hoewel je de meeste (nieuwbakken) papa’s al blij maakt met een nacht goede slaap of een zelf geknutselde stropdas door zoon- of dochterlief. Zijn er toch ook heel veel leuke, toffe cadeaus die de Vaderdag-beleving nog net wat feestelijker maken:

1) Koelkastmagneten

Als er één plek is waar je dagelijks wel komt, dan is het de koelkast. Geen betere plek om mooie herinneringen op te hangen dus. Nog leuker is dat je zelf persoonlijke fotomagneten kan laten maken. Magneten met foto’s van jou en je vader bijvoorbeeld, of mooie spreuken die van toepassing zijn op je vader. Omdat het fotomagneten zijn (een foto op een magnetisch vel), is het ook eens iets anders dan een normale koelkast magneet. Wil je extra uitpakken, dan kan je ook kiezen voor retro fotomagneten met een tof printje. Pak de gepersonaliseerde Vaderdag magneten mooi in en klaar is verrassing.

2) Speelkaarten

Is je vader een fervent kaartspeler? Ontwerp dan een persoonlijk kaartspel. Om deze speelkaarten te maken, voeg je online zeven verschillende foto’s toe: 1 voor elk van de 4 kleuren (de aas t/m 10), 1 voor de boeren, 1 voor de vrouwen en 1 voor de heren. Klaar is je kaartspel. Let’s play game!

3) E-reader

Heb je iets meer budget te besteden, dan is een e-reader een top-cadeau. Helemaal als je vader van lezen houdt. De ene e-reader is de andere echter niet. Bekijk daarom voordat je er eentje aanschaft goed de online reviews. Zo weet je zeker dat je een optimaal exemplaar voor jouw vader scoort.

Lees ook:  Alles wat je moet weten over de eerste opvouwbare smartphone: de Huawei Mate X

4) Hangende tent

Heb je een vader die het type ‘outdoorsy’ is? Verras hem op Vaderdag dan met de hippe Connect Tree van Tentsile. Een tent die je niet op de grond plaatst, maar tussen de bomen ophangt. Letterlijk zwevend boven de grond dus. Wij testten deze tent al eens eerder en waren super enthousiast. Een bijzonder cadeau, waarmee je gegarandeerd de avonturier in je pa naar boven haalt.

5) Persoonlijk parfum

Een luchtje cadeau geven…. klinkt waarschijnlijk behoorlijk afgezaagd in de oren. Koop je het echter bij de Snuifduif in Amsterdam dan weet je zeker dat dat niet het geval is. Hier verkopen ze namelijk alleen maar bijzondere en persoonlijke geurtjes. Het leukste is eigenlijk om samen met je vader naar deze winkel in Amsterdam te gaan en daar ter plekke samen de lekkerste en meest passende geur voor je vader uit te kiezen. Succes!

Foto header via iStock, credits: Lacheev

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy