Stranger Things collectie om het afwachten te overbruggen

by Isabeau Kamphuis

Vol spanning zaten we voor onze schermen tijdens de eerste twee seizoenen en 4 juli aanstaande komt het derde seizoen alweer uit. We hebben het natuurlijk over Stranger Things; de Netflix show die ons langzamerhand allemaal in zijn ban heeft weten te krijgen. Om alle fans alvast een kleine sneak peek te geven kwam deze week de nieuwe trailer uit. We weten nu dat dit seizoen zich af zal spelen in de zomer van 1985. Helaas maakt dit het wachten op de nieuwste afleveringen niet korter, maar genoeg andere bedrijven hebben een Stranger Things uitgebracht waarmee je de serie alvast terug in je leven kunt brengen.

LEGO’s “The Upside Down”

Voor alle ultieme Stranger Things Junkies is dit misschien wel de perfecte oplossing voor het afwachten. Met de nieuwe “The Upside Down” collectie van LEGO en een beetje fantasie breng jij je favoriete momenten uit de serie namelijk zo tot leven. Vanaf 1 juni ligt de collectie in de winkels, ruim een maand eerder dan de première van het nieuwe seizoen.

H&M kleding, accessoires maar ook: swimwear

Vorig jaar hing Pull & Bear vol met Stranger Things T-shirts en het jaar daarvoor kwam Topshop al met een op de serie gebaseerde collectie. Nu is het aan H&M de beurt en passend bij de nieuwe locatie uit in het derde seizoen (het lokale zwembad) bevat deze lijn naast kleding en accessoires ook zwemkleding. Retro moderne silhouetten met knallende kleuren brengen een eerbetoon aan de jaren 80 waarin de serie zich afspeelt.

Lees ook:  Review Polar Vantage M hardloophorloge: compleet en comfortabel

Polaroid OneStep 2 Stranger Things edition

Alles wat ooit in was komt terug als retro-chic en alhoewel technologie al duizenden stappen verder is dan een simpele polaroid camera lijken deze populairder dan ooit tevoren. Ook dit merk haakte maar al te graag in op het succes van de hit serie die zich immers in de jaren 80 afspeelt en kwam met een special edition OneStep 2.

Ook de politiek doet mee..

Het is niet alleen merken opgevallen dat Stranger Things populair is bij een grote groep, ook politieke partij Groen Links lijkt zijn doelgroep goed te kennen en haakt in op het succes van twee populaire series. Naast een “Greener Things” poster maakte zij voor de aankomende verkiezing ook een “Game of Seats” poster.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy