Parent musthave: deze slimme (travel) buggy

by Redactie

Hoe jonger je kind is, hoe meer spullen je nodig hebt als je de deur uitgaat. Baby’s hebben veel verzorging nodig dus ook buiten de deur. En met name als je op reis gaat moet je van alles meenemen, zoals een kinderbedje, een wandelwagen, eventueel een draagmand of draagzak en een ruim gevulde luiertas. Allemaal spullen die nodig zijn om je baby op een zo prettig mogelijke manier te vervoeren. Daar past dus ook een handige buggy bij. Een handige buggy is licht van gewicht, zeer makkelijk in te klappen en biedt bovendien voldoende ruimte om diverse babyspullen mee te nemen. Een goede buggy heeft bijvoorbeeld ook ruimte om kleine boodschapjes in te vervoeren. Aan al deze voorwaarden voldoet de Babyzen YoYo.

De Babyzen yoyo, een slimme buggy

Babyzen is een bekende Franse fabrikant van buggy’s. Babyzen is zeer populair en onderscheidt zich in de kwaliteit van de materialen en het ontwerp van de Babyzen YoYo. De buggy is ontwikkeld om zowel de baby als de ouders optimaal comfort te geven. Babyzen doet veel aan onderzoek en hecht veel waarde aan de mening van haar gebruikers. Deze meningen geven regelmatig aanleiding tot nog meer innovatie. Als je de Babyzen YoYo in handen hebt, ziet je een stoere buggy die je binnen een seconde inklapt. Hoe fijn is dat? Maar ook het uitvouwen van de Babyzen yoyo gaat net zo eenvoudig. Dat is een enorm voordeel als je je handig vol hebt. Bovendien kun je deze buggy met één hand kunt besturen. Het vernieuwde design van het draagframe geeft nog meer stabiliteit en veiligheid.

Lees ook:  3 x trends en tips voor de kinderkamer

Handige accessoires

De handige accessoires maken de buggy compleet. Zoals een zonnescherm die bescherming biedt tegen de felle zon. De beschermingsgraad van het zonnescherm kun je vergelijken met een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor 50+. Je baby loopt dus geen kans op verbranding door de zon. En als het regent, is er een regenscherm die de gehele buggy drooghoudt. Maar ook de warme voetenzak is een onmisbaar onderdeel van de Babyzen YoYo. Een voetenzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot als je kindje 2 jaar is. Dit is geen overbodige luxe voor ons koude kikkerlandje. Verder levert Babyzen een handige reistas met een tasje aan de voorkant voor bijvoorbeeld je laptop of een boek en aan de achterkant zit een lust om de tas vast te maken. En bovendien kan de tas ook als rugzak gebruikt worden.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy