Living the American Dream: in deze Airbnb’s lukt dat zeker!

by Emma

Denkend aan ‘Living the American Dream’ zie je jezelf rondslenteren door Chicago, een roadtrip maken naar San Francisco (zie foto) of misschien wel een gokje wagen in Las Vegas.  Het land is zo groot, dat de type reismogelijkheden enorm groot zijn. Van de sneeuwachtige middle-of-nowhere van Alaska, tot aan kokosmelk drinken op een vulkaan in Hawaii, of cultuursnuiven in New York. Alles kan, maar je reis wordt stukken beter als je dan ook nog eens in een écht Amerikaans huis kan verblijven. Gelukkig hebben we tegenwoordig Airbnb, en gelukkig hebben we ook nog eens een paar van de meest toffe locaties voor je uitgezocht.

Een echte ‘cabin in the woods’

We beginnen gemoedelijk met deze authentieke ‘Alaskan’ hut. Als je een echte outdoor en natuurliefhebber bent dan noem jij jezelf hier gelukkig. Geen echte ‘dry cabin’ lifestyle (deze hut heeft stromend water), wat misschien ook niet héél erg is. Er zijn overigens genoeg wilde dieren in de buurt (ook spannend voor de kinderen), en het dichtstbijzijnde dorp is ongeveer 8 kilometer verder. Geniet hier van je rust, of daag je zelf uit in de ruwe natuur om je heen.

Een tropische ontsnapping

Altijd al gedroomd van bloemenslingers om je nek en kokosnoten als kleding? Gek op bloemenprints op je shirt? Dan is niets beter dan deze prachtige tropische droom locatie. Midden in de jungle in een bamboe boomhut. Misschien zelfs net zo rustig als onze vorige Alaskaanse vakantie, maar nu stukken warmer. Met een puur natuur uitzicht van maar liefst 360 graden zit je hier goed (en dat met 100% natuurlijk zonlicht, mogelijk gemaakt door de enorme glazen ramen). Met alle gemakken voorzien voor je dagelijks leven (én meer), kan je hier alsnog even helemaal off the grid verdwijnen.

Lees ook:  Stadsvilla Mout: de hidden gem van Schiedam

Kijk je ogen uit in the city of angels

L.A. culture is misschien wel een van de meest extravagante fenomenen, maar wie wil daar nou niet een beetje van meegenieten (met mate)? Zwembad, hot tub, grill, een uitzicht over de stad waar je u tegen zegt. Deze moderne en chique mansion geeft je alle flair van het Amerikaanse sterrenleven met hun typische Californische temperaturen. Als je het toch al doet, doe het dan goed. Als jij tijdens jouw vakanties het liefst geniet van de ultieme get away, met easy toegang tot een wereldstad, dan is dit een echte aanrader.

Great Gatsby of toch meer Wolf of Wallstreet?

New York is van alles en nog wat, maar het is vooral groot, en dit betekent dat we zowel onze roaring 20’s als onze Wallstreet dromen waar kunnen maken. Iets meer buiten de stad vind je bijvoorbeeld dit ongelooflijke toevluchtsoord waar wel tot 12 gasten tegelijkertijd kunnen verblijven. Een tuin met prachtige vijver, royale badkamers, en slechts 1 uur van Manhattan vandaan. Dit gerenoveerde paleis is zowel een fantastische ontdekking in de zomer als in de winter, en geschikt voor het hele gezin (of vriendengroep, bachelor party, etc.). Als je het dan toch wat centraler wilt opzoeken en de drukte van de stad wilt omarmen, dan is dit uitzicht over Times Square onevenaarbaar. In het midden van alles wat NYC je te bieden heeft, in de stad die nooit slaapt.

Foto header via iStock, credits: ibsky

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy