Ik ga naar het strand en ik neem mee: beach trends 2019

by Emma

Summer is coming—en daar horen alle bijpassende voorbereidingen bij. Of jij nou wekelijks naar de zonnebank gaat om je huid alvast te laten wennen aan je toekomstige tropische vakantie (smeer je wel goed in), of dat je nog even de laatste beach body workouts er doorheen knalt, we willen er allemaal op ons best uitzien. Maar los van een zonovergoten huid, of een strak lichaam, kan je natuurlijk helemaal gek gaan met de leukste beach trends. Wat deze zijn voor 2019, dat lees je hier!

Kleuren

Wat we veel gaan zien in 2019 zijn printjes, en vooral à la mix en match. Waarom zou je een bikini dragen waarbij de top en het broekje bij elkaar passen? Als je het goed doet, dan is het combineren van setjes heel stijlvol. Hetzelfde geldt overigens ook voor de mannen, waar we steeds vaker mixed prints zien—vooral de dierenprint is geliefd. Ga voor een leuke zebra- of panterzwembroek, en je bent klaar om het water in te duiken. Qua kleur zit je overigens goed met neon, maar als dit te wild voor je is (je lijkt er overigens wel bruiner door), dan is de kleur van dit jaar een classy blauw.

De pasvorm

Een nieuwkomer voor mannen deze zomer is de tailored zwembroek. Wie heeft gezegd dat alleen formele kleding goed moet passen? Juist ja. Niemand. Je geeft jezelf niet alleen rich-guy look, maar het is ook nog eens een leuke afwisseling van het wat sportievere model. En het zit natuurlijk hartstikke goed. Ook leuk is de iets kortere snit: het oogt jeugdig en fris, en is weer eens iets anders dan de surferlook met lange pijpen (en als jij legday niet hebt overgeslagen wil je hier misschien ook mee pronken). Voor vrouwen zijn badpakken met een hoge uitsnede populair, en bikini’s met een hoge taille. Ook de beugelbikini, bijvoorbeeld van LASCANA, mag er weer zijn— iets waar menig vrouw met rondingen zeker blij van wordt.

Lees ook:  5x de beste plekken om bijzondere kunst voor aan de muur te kopen

De stijl

Zoals dat altijd met mode gaat keren bepaalde stijlen steeds maar weer terug. Voor de liefhebbers van flower power wordt 2019 een goede zomer: we maken namelijk een ommekeer naar alles bohémien en retro. Denk aan nautische elementen, kralen, riemen en ringen in het design, bloemenmotieven en heerlijke retro patronen. Je hoeft je écht geen zorgen te maken dat je er bijloopt als je ouders in de jaren 70’. Met een knipoog naar vroeger ben jij dadelijk de blikkenvanger op het strand of bij het zwembad.

Foto header via iStock, credits: Jacob Ammentorp Lund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy