7 apps die jou geld besparen

by Wanda Bregman

Je kent het vast wel; even niet genoeg geld op je rekening. De pinautomaat die zegt: Saldo bereikt. Als dit structureel wordt, is het verstandig eens te gaan kijken waar je op kunt bezuinigen en vooral: wat geef je nou eigenlijk allemaal uit en waaraan. We geven je 7 apps die jou dát inzicht geven in je financiën. Ook gewoon handig als je te allen tijde overzicht wilt houden in je financiële situatie én je ook nog eens geld bespaart. Win-win.

1) Bencompare

Alle vaste lasten van jou en eventueel je partner in één app, alle extra uitgaven: foto van het bonnetje en hop, in de datebase. De app telt vanzelf al jouw uitgaven en vast lasten bij elkaar op, weet je precies wat je hebt uitgegeven, waaraan en hoeveel je nog uit kunt geven.

2) Hiiper

Wil jij weten waar je het goedkoopst jouw supermarktproducten kunt halen? Hiiper helpt je. Vergelijk en bespaar tot 30% op jouw boodschappenlijstje.

3) Jip en ANWB onderweg

Met deze apps vergelijk je onderweg de prijzen van benzinestations, zo kun je in een oogopslag zien waar je het goedkoopst kunt tanken.

tanken app

4) Too Good To Go

Restaurants, supermarkten, bakkers etc. gooien tonnen met eten weg. Via Too Good To Go zie je bedrijven in jouw buurt die een box met overtollig voedsel aanbieden en de bijbehorende prijs. De exacte inhoud van de box is een verrassing, je krijgt wel een omschrijving zodat je een beetje weet wat je inslaat voor een zacht prijsje.

5) Slim koken app

Ook moeite met de juiste hoeveelheden te koken en gooi je daardoor vaak eten en dus ook geld weg? Het Voedingscentrum heeft een app die je helpt om voedsel in afgepaste hoeveelheden te bereiden en te bewaren zodat eten weggooien verleden tijd wordt.

Lees ook:  Opa schrijft wereldhit voor stil geboren kleinzoon

6) Scoupy

Geld terugcashen van producten die je al gekocht hebt? Dat kan met Scoupy. In de app zie je diverse producten waarvoor je een cashback-aanvraag kunt doen. Bijvoorbeeld: product A dat normaal €1,40 kost, door Scoupy betaal je er uiteindelijk maar 50 cent voor.

7) Mint

Via Mint stel je een vast budget in op basis van je inkomsten en wensen. Vul je uitgaven in en deze app houdt precies bij wat je waaraan uitgeeft en hoeveel je nog kunt uitgeven. Ook krijg je specifieke, leuke bespaartips afgestemd op jouw situatie.

Geld besparen was echt nog nooit zo leuk met deze apps. Alle apps zijn natuurlijk gratis te downloaden voor Android en iPhone.

Meer gave apps? Kijk ook eens naar 5 x apps voor de designer in jou en 5 toffe sportapps.

Foto header via iStock, credits: marchmeena29

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy