De beste hardloopschoenen van 2019

by Redactie

Je bent je op dit moment aan het oriënteren op het gebied van hardloopschoenen. Wellicht heb je een sterke voorkeur voor een bepaald merk of een specifieke schoen of je vergelijkt liever eerst een aantal modellen met elkaar. Of je nu korte of lange afstanden loopt of gaat lopen, investeren in goede schoenen is in alle gevallen een verstandige keuze. In deze blog lees je wat de beste hardloopschoenen van 2019 zijn.

ASICS GEL-Nimbus

Een van de bekendste en een van de meest geliefde schoenen binnen de hardloopwereld zijn de ASICS GEL-Nimbus hardloopschoenen. Je herkent de schoen direct aan de GEL in de voorvoet en in hak, waarmee je verzekerd bent van een perfecte demping. De ASICS GEL-Nimbus is geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers en voor lange en korte afstanden. En minstens zo belangrijk, dankzij de vele kleuren is er ook voor jouw stijl meer dan genoeg keuze.

Brooks Glycerin

Run happy is het motto van Brooks. En dat doe je op Brooks Glycerin hardloopschoenen! De schoenen staan bekend om maximale schokabsorptie en extra demping, wat de Brooks Glycerin een van de best verkochte schoenen ooit maakt! De speciale tussenzool is zodanig ontworpen dat jouw knieën en enkels zoveel mogelijk worden ontlast.

Nike Free Run

Nike Free Run hardloopschoenen zijn lichtgewicht, opvallend en erg stijlvol. Dit maakt de schoenen één van de paradepaardjes. De schoenen lopen onwijs lekker en de schoenen zijn geschikt als hardloopschoen en als casual sneaker. Net als de ASICS GEL-Nimbus is de Nike Free Run verkrijgbaar in vele kleuren.

Lees ook:  Review Teufel Airy Sports: comfortabel hardloopmaatje

Saucony Ride ISO

De Saucony Ride gaat al een tijdje mee in de hardloopwereld en wordt continu vernieuwd. De upper van de Saucony Ride ISO is lichtgewicht en laat je voeten ademen. De Tri-Flex buitenzool zorgt voor een maximale energie teruggave en zowel de buitenzool als de binnenzool dempt iedere stap die je zet.

Bestel jouw hardloopschoenen online

Tijdens het hardlopen wil je natuurlijk wel optimaal beschermd zijn tegen blessures. Daarom is het erg verstandig om te investeren in kwalitatief goede hardloopschoenen van bijvoorbeeld ASICS, Brooks, Nike of Saucony. Naar welke schoen gaat jouw voorkeur uit?

Foto header via iStock, credits: Pavel1964

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy