Zonnebrillen trends: wat moet je als man op je neus dragen deze zomer?

by Emma

Yes! Ben jij ook helemaal klaar voor de zomer? Of mis je misschien nog net hét nieuwste model zonnebril dat schreeuwt hoe hip je wel niet bent? Geen zorgen. Op elk potje past een deksel, en op elke neus past een bril. Welke zonnebrillen hélemaal up-and-coming zijn deze zomer lees je hier.

Raen ‘Gilman’

Zoek je een vierkant model? Dan is de net nieuwe Raen ‘Gilman’ perfect voor jou. Met een prachtig bruin tortoise shell montuur staat het frame gelijk zomers (en is het niet zo hard in je gezicht), en krijg je een klassieke look.

Cutler & Gross ‘1331-01’

Wie dacht er nou dat Oma’s nog een comeback zouden maken? Cutler & Gross wel. Met hun nieuwe model, de 1331-01, word jij de echte trendsetter. Omabrillen zijn in, believe it or not, en deze vette koraalroze glazen zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je wordt er in ieder geval wel instant vrolijk van.

Oliver Peoples ‘Sheldrake’

Wil je iets meer neutraal? Dit halfronde frame met transparante case van Oliver Peoples is dan een goede optie. De Sheldrake is een subtiel en vrij minimalistisch montuur, maar daarom niet minder van nu. De bril oogt fris, en past bij elk ander kleurenpalet, waardoor je het oneindig kan mixen en matchen met elk denkbare outfit.

Sun Buddies ‘Courtney’

Misschien viel het je al op dat tie-dye weer een comeback maakt binnen de fashion industry. Wij zijn er zeker excited over, en al helemaal met de Courtney van Sun Buddies, wiens frame eigenlijk ook een soort van, tsja… tie-dye effect heeft. Geen zorgen, het is jaren ’70 met een twist van 2019.

Lees ook:  4 x de mooiste natuurparken in indrukwekkend Rwanda

Sunnei x Super

Een andere trend die we steeds vaker tegenkomen zijn de rechthoekige glazen. De Sunnei x Super modellen zijn een goed voorbeeld hiervan, mocht je niet helemaal overtuigd zijn. Een beetje à la streetwear, en uiterst strak, loop jij er als een modebewuste vent bij.

Garret Leight ‘Wilson’

Een van onze persoonlijke favorieten, de Wilson zonnebrillen van Garret Leight. Een heel fijn en elegant frame met ook hier weer een subtiel tortoise shell design. Met twee gouden hints aan de zijkant en donkere glazen is dit een moderne look. Denk een beetje aan de stijl zoals je die terugziet bij de Ace & Tate: jong en hip!

Foto header via iStock, credits: cordeschi

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy