Klassifest: een onverwacht klassiek én hip feestje in Paradiso

Klassifest: een onverwacht klassiek én hip feestje in Paradiso

Denkend aan klassieke muziek, denk je waarschijnlijk niet meteen aan een tof, hip festival in Paradiso. Think again! Klassifest is namelijk een jaarlijks festival met de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste muzikanten van de wereld.

Klassifest: een onverwacht klassiek én hip feestje in Paradiso

Op Klassifest beleef je in alle zalen van de Paradiso bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassiek freak. Dat wil zeggen: geen stoelen en geen regels en de bar blijft de hele avond open. Als je wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. Ook good to know: alle concerten duren maar een half uur.

Je moet wel een snelle beslisser zijn, het is namelijk al vanavond!

Paradiso Amsterdam 4 April
20.00-23.00

Lees ook:  5x home-festival experience

0 comments on “Klassifest: een onverwacht klassiek én hip feestje in Paradiso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *