5 x deze series mag je zeker niet missen dit seizoen!

by Emma

Soms ben je toe aan een rustig avondje op de bank: Netflix and chill. Maar ik merk zelf steeds vaker dat ik bij god niet meer weet wat ik moet kijken. Help! Voor je het weet ben je alweer een halfuur aan het scrollen. Of het nou Netflix of Videoland is, we hebben af en toe gewoon behoefte aan een goede aanrader. Daarom hierbij: de leukste nieuwe series die je niet mag missen aankomend seizoen.

Chef’s Table

Waarschijnlijk ken je deze razend populaire serie al, maar wist je ook dat ze nét een geweldig nieuwe seizoen hebben toegevoegd? Chef’s Table (het zit ‘m al in de titel) is misschien wel een van de meest fascinerende series waar de culinaire capaciteiten van wereldchefs centraal staan. Elke aflevering laat het verhaal zien van één chef en zijn of haar verhaal, restaurant, en specialiteiten. Je kan niet anders dan vol overtuiging tot de conclusie komen dat koken daadwerkelijk een kunst an Sich is.

The Disappearance of Madeleine McCann

Iedereen kent het hartverscheurende verhaal, en nu is Netflix met een misdaad serie gekomen. Stap voor stap leggen ze uit wat er toentertijd nou eigenlijk is gebeurd. Beantwoord het al je vragen? Zeker niet. Is de serie spannend? Zeker wel. Als je houdt van true crime series, dan zal deze je niet teleurstellen.

Our Planet

Yes! David Attenborough is weer terug. Deze keer speelt klimaatverandering een grote rol als verbindend thema tussen alle afleveringen. Elk beeld is als vanouds ook weer prachtig, en Attenborough’s stem is zoals altijd weer een uiterst rustgevende verteller. Een echte aanrader voor de documentaire liefhebber, degene die alle andere Attenborough-series al tig keer heeft gezien (guilty), of een bank-hang-avondje met het hele gezin.

Lees ook:  10 x tips voor een gezonde barbecue  

Miracle Workers

Harry Potter? Nee, deze keer speelt Daniel Radcliffe één van de engelen van God in deze humoristische nieuwkomer. En wie speelt God? De enige echte Steve Buscemi. Dat alleen al belooft veel goeds. In feite wordt het nog beter: God wil namelijk de aarde vernietigen, en Radcliffe probeert hem daar van te weerhouden. Een scherpe, grappige, en tikkie absurde serie die op alle fronten de moeite waard is.

The Blacklist

Drama en misdaad terwijl een FBI agente op de vlucht moet vanwege een mysterieuze, en gevaarlijke, crimineel. Onverwachts geeft de crimineel zich aan, en biedt het bureau aan om hem te helpen. Klinkt goed? Ja dus. Uiterst spannend vol met geheimen, spannende intriges, en verrassende wendingen.

Foto header via iStock, credits: Oleksii Spesyvtsev

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy