Overnachten in een plaggenhut met Oerbnb

by Imke Walenberg

Oerbnb? Spellen we het niet verkeerd? Nee, zeker niet. Want sinds 6 maart is het mogelijk om op de meest bijzondere plekken in Drenthe te overnachten. Drenthe verloot via het online platform Oerbnb.nl een week lang arrangementen met overnachtingen op locaties waar normaal gesproken niemand mag slapen. Zo overnachten de winnaars in het Drents Museum, een openluchttheater of middenin het bos en dineren ze naast het grootste hunebed van Nederland.

Oerprovincie

Oerbnb wil op die manier laten zien wat de ‘Oerprovincie’ van Nederland allemaal te bieden heeft. Het gevoel van oorsprong is terug te vinden in de rijke historie, verhalen en natuur van de provincie – zoals de eeuwenoude hunebedden en de ongerepte natuurgebieden. Dit oergevoel ervaren kan perfect in Drenthe: met je blote voeten in de aarde, sterrenkijken vanaf het donkerste plekje van Nederland of koken met de ingrediënten die je ’s middags zelf hebt geplukt.

Lijkt het je wel wat om op zo’n oer-manier te overnachten? Van woensdag 6 maart tot en met woensdag 13 maart is het mogelijk om de bijzondere overnachtingen via het tijdelijke platform Oerbnb.nl te winnen.

Lees ook:  Travel Guide: de indrukwekkend mooie Algarve, Portugal

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy