Overnachten in een plaggenhut met Oerbnb

Overnachten in een plaggenhut met Oerbnb

Oerbnb? Spellen we het niet verkeerd? Nee, zeker niet. Want sinds 6 maart is het mogelijk om op de meest bijzondere plekken in Drenthe te overnachten. Drenthe verloot via het online platform Oerbnb.nl een week lang arrangementen met overnachtingen op locaties waar normaal gesproken niemand mag slapen. Zo overnachten de winnaars in het Drents Museum, een openluchttheater of middenin het bos en dineren ze naast het grootste hunebed van Nederland.

Oerprovincie

Oerbnb wil op die manier laten zien wat de ‘Oerprovincie’ van Nederland allemaal te bieden heeft. Het gevoel van oorsprong is terug te vinden in de rijke historie, verhalen en natuur van de provincie – zoals de eeuwenoude hunebedden en de ongerepte natuurgebieden. Dit oergevoel ervaren kan perfect in Drenthe: met je blote voeten in de aarde, sterrenkijken vanaf het donkerste plekje van Nederland of koken met de ingrediënten die je ’s middags zelf hebt geplukt.

Lijkt het je wel wat om op zo’n oer-manier te overnachten? Van woensdag 6 maart tot en met woensdag 13 maart is het mogelijk om de bijzondere overnachtingen via het tijdelijke platform Oerbnb.nl te winnen.

Lees ook:  24 uur in Leuven, onze tips op een rij!
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Overnachten in een plaggenhut met Oerbnb

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *