Nieuwe trend: een scooter leasen

Nieuwe trend: een scooter leasen

Al eerder schreven we over de populariteit van de e-scooter op dit moment. De elektrische scooter lijkt hét nieuwe vervoersmiddel te worden (vooral in steden als Amsterdam en Rotterdam zie je ze al veelvuldig rondrijden). Het is dus niet alleen de elektrische auto die aan terrein wint blijkt wel. Een ander iets wat opvalt; een scooter leasen komt ook steeds vaker voor.

Waarom leasen

Vooral bij jongeren is de scooter een van de populairste vervoersmiddelen. En met de elektrische scooter in opmars lijkt die populariteit niet minder te worden. Wil je een nieuwe scooter kopen, dan moet je vaak echter wel een flinke portemonnee hebben. Iets wat niet iedereen zomaar heeft. Optie is dan om een tweedehands scooter op de kop te tikken. Je weet dan echter niet altijd wat je precies koopt, het kan ook zomaar een kat in de zak zijn. Om die reden zie je dat het leasen van een scooter steeds meer voorkomt.

Vraagtekens

Nu is het begrijpelijk dat je gelijk denkt; iets aanschaffen op aanbetaling, dat is nooit handig of slim. En als jongere moet je daar al helemaal niet snel aan beginnen. Het is inderdaad zo dat, zoals bij elke lease-traject, de uiteindelijke aankoopprijs hoger ligt dan de eigenlijk aankoopprijs. Maar daar staat tegenover dat je al vanaf 40 cent per dag een scooter kan gaan leasen. Het is daardoor ook aantrekkelijker om er een volledige verzekering bij af te sluiten. Omdat dit maar een paar Euro meer is per maand vaak. Daarnaast kan je ook alle accessoires die gewenst zijn er gelijk ‘bij leasen’. Van slot tot aan een helm. In één keer ben je dus klaar en weet je dat de kwaliteit goed is. Iets wat bij een tweedehands aankoop maar gissen is.

Lees ook:  Essentiële én hippe items die je festivallook compleet maken

Bedenk voordat je overgaat tot leasen goed hoe actief je de scooter gaat gebruiken. Maar ook good to know: de dealer moet ook nog eerst jouw aanvraag goedkeuren (je dient bijvoorbeeld tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn). Wil je meer info? Dan is het aan te raden om op www.scooterlease-xl.nl alle ins and outs te lezen wat betreft het leasen van een scooter.

0 comments on “Nieuwe trend: een scooter leasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *