New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

De hoofdstad van Nederland is een parfumerie rijker: parfumerie “de SnuifDuif”. De ondernemende oprichters Nick en Don Eimers, Justin Michel en Robert Helmer hebben hiervoor hun handen in één geslagen en hun gezamenlijke passie voor parfum vertaald naar een nieuw soort parfumerie middenin Amsterdam.

Parfumerie “de SnuifDuif” is een regelrechte ode aan het bruisende leven van Amsterdam. Het is een kleine parfumerie, met de (what’s in name) duif als zijn mascotte, daagt iedere bezoeker uit zijn zintuigen volledig te gebruiken en zo weer even terug te komen in de wereld van beleving. Uiteraard staat hierbij de neus als zintuig centraal en is er ware schat aan de meest bijzonder geuren te bewonderen. Denk hierbij aan parfumhuizen uit Italië, Spanje, Frankrijk en New York.

New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

Een aantal van deze geurjuwelen zijn echter zo uniek volgens de eigenaren dat zij hun eigen begeleiding en presentatie vereisen. Om deze reden zal er wekelijks een ware Snuiffuif worden gegeven. Een avond vol gezelligheid waar kennis en inzicht over de wereld van geur bezoekers aangereikt zal worden. Snuiven maar!

New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

Parfumerie De SnuifDuif
Wolvenstraat 35, Amsterdam
Lees ook:  5 plekken die je niet mag missen tijdens de Nationale Restaurant Week

1 comment on “New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

  1. Chris Remy

    Van Harte Gefeliciteerd⁰ met de exclusieve
    nieuwe naamsbekendheid binnen Amsterdam en het mooie interieur binnen en de heerlijke geuren voor hem en haar.
    SUCCES
    .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *