New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

by Redactie

De hoofdstad van Nederland is een parfumerie rijker: parfumerie “de SnuifDuif”. De ondernemende oprichters Nick en Don Eimers, Justin Michel en Robert Helmer hebben hiervoor hun handen in één geslagen en hun gezamenlijke passie voor parfum vertaald naar een nieuw soort parfumerie middenin Amsterdam.

Parfumerie “de SnuifDuif” is een regelrechte ode aan het bruisende leven van Amsterdam. Het is een kleine parfumerie, met de (what’s in name) duif als zijn mascotte, daagt iedere bezoeker uit zijn zintuigen volledig te gebruiken en zo weer even terug te komen in de wereld van beleving. Uiteraard staat hierbij de neus als zintuig centraal en is er ware schat aan de meest bijzonder geuren te bewonderen. Denk hierbij aan parfumhuizen uit Italië, Spanje, Frankrijk en New York.

New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

Een aantal van deze geurjuwelen zijn echter zo uniek volgens de eigenaren dat zij hun eigen begeleiding en presentatie vereisen. Om deze reden zal er wekelijks een ware Snuiffuif worden gegeven. Een avond vol gezelligheid waar kennis en inzicht over de wereld van geur bezoekers aangereikt zal worden. Snuiven maar!

New in town: naar een Snuiffuif in de SnuifDuif

Parfumerie De SnuifDuif
Wolvenstraat 35, Amsterdam
Lees ook:  The Table of Ocho; een recap van de Ultimate Dinner Party

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy