Dit zijn de Menswear Style Influencers van dit moment

by Emma

Door de enorme populariteit van platforms zoals Instagram en de toename van blogs hebben we er een nieuwe bron bij als het gaat om de inspiratie voor onze fashionkeuzes. De dagen dat fashion een exclusieve fascinatie voor vrouwen is zijn ook al lang voorbij, en dus komen we ook steeds meer ‘men influencers’ tegen op het internet. Wij hebben even uitgezocht welke style influencers jij moet volgen om je te laten inspireren:

Luka Sabbat

Zowel model als kunstenaar én ook nog eens stylist. Deze jonge entrepreneur staat bekend om zijn gedurfde stijl en wordt gezien als een van de online leiders als het gaat om fashion influencer. Grote namen en merken werken graag met hem samen (bijvoorbeeld Vogue en Refinery29) en zijn streetwear wordt door velen gewaardeerd. Hij komt uit een echte fashion familie uit New York en dat zie je terug in alles wat hij draagt.

Blondey McCoy

Zijn stijl is een mix van de invloed van skatecultuur, kunst, en fashion. Hij heeft zijn eigen kledingmerk, based in Londen, en is een waar icoon voor mannelijke jeugdcultuur. Ondanks het feit dat hij slechts 20 jaar oud is, heeft hij samengewerkt met merken zoals Fred Perry en Palace, wat zijn stijl een weloverwogen twist geeft.

Gully Guy Leo

De jongste op de lijst – 16 jaar, je gelooft het bijna niet – maar zeker iemand om serieus te nemen. Hij heeft trainingspakken hip gemaakt, en je kan zijn eigen lijn terugvinden op zijn website. Vaak samen te zien met Supreme, Gucci, Logos, en creëert looks door zowel streetwear als high fashion met elkaar te mixen. Kijk op z’n Instagram en je ziet felle kleuren en echte statement pieces.

Lees ook:  Stralingswerende kleding

Jordan Bunker

Een parmantige verschijning met een strakke, moderne en minimalistische stijl. Als de vorige fashion iconen wat te veel voor je zijn, dan zit je bij Jordan Bunker hoogstwaarschijnlijk gebakken. Hij tovert de meest simpele basics om tot luxueuze en stijlvolle looks. Ook handig voor als je aan een budget gebonden bent, omdat je de basics vaak ook van goedkopere merken kan aanschaffen.

Carl Thompson

Voor een echte Londense standslook moet je bij Carl Thompson wezen. Z’n stijl is uiterst sluik en hij creëert echte million dollar looks. Wat hem overigens nog interessanter maakt is dat hij niet alleen over fashion schrijft, maar ook over lifestyle. Van dating, business, tot restaurant reviews, Thompson is een ware bron van inspiratie.

Matthew Zorpas

Bekend van ‘The Gentleman Blogger’, en herkenbaar door zijn elegante en geraffineerde kledingkeuzes. Zijn missie is om mannen te inspireren en te ‘empoweren’, en het lijkt hem te lukken ook. Zijn karakteristieke 21ste eeuw stijl, met een gentleman look als kern, is ongetwijfeld jaloersmakend. Met zijn esthetische foto’s overtuigt hij je zo.

Foto header via iStock, credits: spfdigital

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy