Deze sneakers zijn het helemaal in S/S 2019

by Redactie

Het is tijd om onze winterboots in de kast te zetten. Eindelijk is het tijd om weer wat vrolijkers en/of lichters aan de voeten te doen. En het liefst een paar  heerlijk zittende sneakers. Gelukkig is er ook dit jaar weer veel fijns te krijgen op sneakergebied. Wij signaleerden onder andere de volgende trends:

Vintage klassiekers

Denk hierbij aan een merk als Meyba, waar we al eerder over schreven.  Dit sympathieke Spaanse merk met zowel een geschiedenis op voetbal- als op zwemgebied, wordt gekenmerkt door fijne kleuren. Maar wel allemaal met een stoere vintage touch. Instant voorjaar aan je voeten met deze sneakers!

Wit blijft

Ook nu kunnen we weer uitkijken naar de jaarlijks terugkerende witte sneaker. Definitely one to stay! En ook in alle soorten en maten. Zowel met grove zool, als met meer subtiele lijnen. En van deep white tot aan off white. Zelf zijn we fan van deze exemplaren van Gant.

Deze sneakers zijn het helemaal in S/S 2019

Futuristisch

Denk hierbij aan enkelhoge sneakers met flinke klittenbandsluitingen of de ‘soksneaker’. Niets is vreemd meer. Helemaal als je de catwalks bekijkt tegenwoordig. Het lijkt wel the bigger the better. Zowel voor mannen als vrouwen.

Back to the 80’s/90s

Plateauzolen, glitters, Air Max, felle kleuren. Het kan en mag allemaal weer. Waar je destijds dacht dat die trends vast niet meer terug zouden komen, is het tegenovergestelde het geval. Keer je kledingkast ondersteboven en misschoen vind je zelfs nog wel ‘originele’ exemplaren terug uit je jeugd.

De zool krijgt de aandacht

Opvallend is dat in veel sneaker trends de zool extra opvallend is dit seizoen. Zo noemden we al de plateauzolen, maar ook grove zolen met een chunky design. Duidelijk is dat je voeten sowieso in the picture mogen staan dit jaar.

Lees ook:  Zo kun je je baard (natuurlijk) fris en gezond houden, tips & tricks

Foto header via iStock, credits: Ales_Utovko

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy