5 musthave gadgets die je outdoor uitrusting compleet maken

5 musthave gadgets die je outdoor uitrusting compleet maken

Genieten van de natuur en stilte – een echte outdoor fanatiekeling weet er alles van. Het is heerlijk ontspannend om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte gevuld met werk, technologie, stress en sociale verplichtingen. En als je de volgende gadgets mee hebt dan kan jouw outdoor ervaring er alleen maar nóg beter op worden:

1. Zippo handwarmer

Het maken van een tocht door weer en wind is tof, maar warme handen zijn ook fijn. Als je de kou toch al trotseert, dan maak je het jezelf gemakkelijker met deze Zippo handwarmer. Zeer handig, aangezien hij maar liefst 10 keer zo veel warmte afgeeft dan een wegwerp model, herbruikbaar is, en geen vlam nodig heeft maar wel 12 uur lang doorgaat.

2. Light my Fire ‘Army FireSteel’

Dit product is gemaakt voor zowel de outdoor-beginner als expert. Grote kans dat je op een gegeven moment een vuurtje nodig hebt, en met deze FireSteel is dat een gegarandeerd succes. Of je nou in de regen zit of niet (hij werkt ook wanneer ie nat is!), deze gadget creëert een vonk van wel 3000°C, en zorgt er voor dat jij je vuur hebt waar je ook bent.

3. Power Plus Barracude LED Solar opwind zaklamp

Dit is een essentieel item voor de echte outdoor survivaler (of kampeerder). Met slechts één minuut intensief draaien verzorgt deze zaklamp jou al van een uur licht. Verder is deze gadget ook nog eens regen- en windbestendig. Best fraai voor een zaklamp dus.

4. Draagbare espressomaker

Niemand heeft gezegd dat jouw outdoor ervaring niet ook een beetje luxueus mag zijn. Deze kleine en lichte espressomaker van Wacaco maakt gebruikt van een semiautomatisch piston, zodat jij je eigen heerlijke espresso overal kan maken. Het enige wat je nodig hebt is wat water en je favoriete bonen.

Lees ook:  O jee.... Vakantiestress. Hoe zet je de chillmodus aan?

5. Matador Pocket Blanket 2.0

Klein genoeg om in je zak te passen, is deze waterbestendige mini deken perfect voor elke outdoor tocht, van campings tot picknicks. Groot genoeg voor twee volwassenen, en opvouwbaar tot de grote van je portemonnee voor als je hem niet gebruikt. Ook zijn er ingebouwde hoekstukken zodat de deken goed op de grond blijft liggen voor als het wat harder waait.

Foto header via iStock, credits: Carmian 

0 comments on “5 musthave gadgets die je outdoor uitrusting compleet maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *