The Amsterdam Coffee Festival – win kaarten!

by Redactie

De zesde editie van The Amsterdam Coffee Festival komt eraan. Dé place to be voor koffieliefhebbers in de breedste zin van het woord: barista’s, professionals, koffiebarfanaten, experts of gewoon de nieuwsgierige koffieproever. Denk aan meer dan honderd stands met koffiegerelateerde producten, een food market, dj’s, cocktails met een stevige shot caffeïne en ongelimiteerde proefopportuniteiten: voor ieder wat wils dus!

Wil jij dit festijn graag meemaken? Wij mogen 2 x 2 weekendtickets weggeven (oftewel vrijdag, zaterdag én zondag gratis toegang). Laat een bericht achter op Instagram, Facebook of de website en maak kan kans op deze erg fijne ‘koffie-kaarten’!

* The Amsterdam Coffee Festival vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2019, in de Westergasfabriek.

The Amsterdam Coffee Festival - win kaarten!

Lees ook:  Hoeveel kopjes gaan er dagelijks doorheen in het Coronatijdperk?

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy