Mannen opgelet: deze fashion apps móet je hebben!

Mannen opgelet: deze fashion apps móet je hebben!

Altijd al op zoek geweest naar wat vernieuwende apps die je helpen met je outfit? Van een AR sneaker paskamer op je telefoon tot online mode advies, wij hebben de meest interessante apps op een rijtje gezet:

1. Wanna Kicks

Er is een enorme diversiteit aan sneakers tegenwoordig. Maar weet jij wel wat je zelf precies wilt? Van kleur tot model, alles kan anders. Mocht je nou een keer geen zin hebben om uren te passen in de winkel, dan is Wanna Kicks wat je zoekt. Hiermee kan je allerlei merken thuis ‘passen’, oftewel: je kiest wat van de beschikbare sneakers uit de lijst, doet je camera aan, en kijk naar je nieuwe look, à la AR!

2. Mod Man

Soms is het probleem van een goede, nieuwe outfit al op te lossen met wat je zelf in de kast hebt hangen, en zo dachten de makers van Mod Man er ook over. Het concept is simpel, en uiterst handig! Je maakt wat foto’s van je favoriete items, en kan deze zo mixen tot je de perfecte match hebt gevonden. Mocht je toch wat denken te missen, kan je via deze app ook nieuwe kleren kopen van merken zoals ASOS en Ralph Lauren (maar je kan deze natuurlijk ook weer testen met de rest van je kleren!).

3. Grailed

Deze app is er voor de man die het liefst luxury items aanschaft. Grailed is een community waar nieuwe of nauwelijks gebruikte merkkleding verkocht wordt. Zowel de meest trendy merken en modellen, als echte vintage gems kan je hier vinden. En ‘rumor has it’ dat zelfs beroemdheden zoals A$AP Rocky gebruikmaken van dit digitale fashion platform… Dus sla je slag!

Lees ook:  Betaal jij je maandelijks scheel aan de kosten van je smartphone? Met deze tips ben je véél goedkoper uit

4. Nine

Je kent het wel: je komt een kledingstuk tegen wat jouw naam schreeuwt, maar het komt niet helemaal uit als je naar je portemonnee kijkt. Of misschien koop je kleding wel té impulsief, en vind je het na een maand alweer helemaal niets? Zie Nine als een digitale shopping lijst: je maakt foto’s van de stukken die je tof vindt (tijd en locatie wordt getagged), en zo bewaar je het item voor later, wanneer het jou uitkomt.

5. The Hunt

De makers van The Hunt hebben de perfecte app gemaakt om erachter te komen waar dat jasje van die gast die inmiddels alweer vijf straten verder is nou eigenlijk vandaan komt. Hoe het werkt? Easy. Maak een foto van de kleding die je wilt (of vind er een online), upload het naar de app, en anderen helpen je om het merk of de winkel te vinden via een poll. Voor meer advies kan je hier ook terecht! Zo kan je bijvoorbeeld vragen welk shirt beter staat voor het event waar je heengaat. Handig!

0 comments on “Mannen opgelet: deze fashion apps móet je hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *