Ketchup Kaviaar bij je tosti op Nationale Tostidag

by Redactie

Geloof het of niet, maar er is een heuse nationale tostidag. Dit jaar wordt op 8 februari voor de tweede keer deze dag ‘gevierd’. Want, zo blijkt uit onderzoek, maar liefst 96 procent van de Nederlanders eet graag een tosti. En wat eet je bij een tosti? Inderdaad tomatenketchup. Eén plus een is twee dacht fabrikant Heinz (ook initiator van de dag, niet geheel toevallig natuurlijk). Omdat Heinz dit jaar 150 jaar bestaat hebben ze namelijk voor Tostidag een speciale limited edition bedacht: Ketchup Kaviaar.

Ketchup parels

Ketchup Kaviaar bestaat uit kleine Tomato Ketchup parels die bij het openbarsten in je mond een smaakexplosie geven en je maaltijd omtoveren tot een culinaire ervaring. De verjaardagseditie is exclusief verkrijgbaar via de social media kanalen van Heinz. In totaal zijn er slechts 150 potjes beschikbaar in Nederland.

Kans maken

Om kans te maken op een van de 150 limited edition potjes, is het belangrijk om op 8 februari tijdens Nationale Tostidag de social media kanalen van Heinz in de gaten te houden. Via een winactie maken 150 mensen kans op de ‘kaviaar’.

Ketchup Kaviaar bij je tosti op Nationale Tostidag

Lees ook:  Review: Restaurant Harper is een fijne, eclectische aanwinst voor Den Haag

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy