Dubai wordt dé vakantiebestemming van 2019

by Redactie

We zijn allemaal wel eens in Spanje, Italië of Frankrijk op vakantie geweest. Erg leuke vakantiebestemmingen waar je iedere zomer wel een leuke camping of sfeervol hotel kunt vinden. Maar wordt dat niet een beetje saai? Één van de vakantiebestemmingen die enorm in opkomst is, is Dubai. Dubai is een prachtige stad in de Verenigde Arabische Emiraten en ademt luxe, comfort en gemak. Waar veel mensen denken dat een vakantie of korte break naar Dubai een heel duur grapje is, valt dat in werkelijkheid reuze mee. Hou jij van lekker weer, veel luxe, prachtige hotels en bezienswaardigheden om je ogen bij uit te kijken? Dan is Dubai echt iets voor jou. Op slechts zes uur vliegen van Nederland vind je dit paradijs.

Kijk je ogen uit in Dubai

In Dubai vind je vele indrukwekkende bezienswaardigheden. De grootste bezienswaardigheid, letterlijk en figuurlijk, is de Burj Khalifa. Dit gebouw is met een hoogte van 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. Ongeveer halverwege het gebouw kun je op een uitkijkpunt prachtig over de stad uitkijken. Daarnaast vind je in Dubai het enige 7 sterren hotel ter wereld, genaamd Burj Al Arab. Dit ultramoderne hotel ligt op een eiland op ongeveer 300 meter van het vaste land en heeft een zeer luxe uitstraling en kost al snel duizenden euro per nacht. Als toerist is het wel erg aantrekkelijk om in de skybar een drankje te gaan doen. Als je op reis gaat naar Dubai is het aan te raden om deze twee topattracties te bekijken, je zult er geen spijt van krijgen.

Lees ook:  De lekkerste koffiesmaken om mee wakker te worden

In Dubai is het vaak zeer aangenaam weer. Enkel in de zomermaanden juli en augustus wordt afgeraden om te gaan, omdat de temperaturen dan boven de 40 graden kunnen uitkomen. In de rest van het jaar kan het gemakkelijk tussen de 25 en 35 graden worden. De stad biedt verschillende stranden waar jij heerlijk kunt genieten en ontspannen. Zowel een uitgebreide zomervakantie als kortere trip naar Dubai is daarom erg populair. Dus hou jij van een prachtige stad in combinatie met een fijne temperatuur? Dan is Dubai een heerlijke bestemming voor jouw volgende reis.

Foto header via iStock, credits: MarekKijevsky

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy