5 x de meest toffe futuristische gadgets van dit moment

by Emma

Ben jij niet vies van de nieuwste gadgets en een futuristische levensstijl, maar weet je niet helemaal waar je moet zoeken? Ook 2019 zit weer vol met nieuwe verrassingen en hebbedingetjes. Zie hier vijf van de meest innovatieve apparaten van dit moment:

1. Fitbit Alta HR

Altijd al je fitness willen tracken? Kijk dan eens naar de Fitbit Alta HR! Dit is niet zomaar een smart watch. De batterij houdt het wel een hele week vol terwijl de stappen die je zet, de calorieën die je verbrandt, en je slaap- en hartritme allemaal bijgehouden worden. Verder geeft de Fitbit je ook nog eens de optie om elk uur een mini goal bij te houden, zodat jij je fitness regelmatig update! Let wel op, want het apparaat is niet waterproof, maar dit is eigenlijk al weer goed gemaakt met de zes leuke kleuren en designs waarin ze beschikbaar zijn. Kortom: zowel functie als vorm zitten hier helemaal goed.

2. Gillette Verhittend Scheermes

Om de echte ‘barber’-ervaring nu ook in huis te halen, is er nu dit scheermes. Het werkt simpel: het apparaat warmt binnen een seconde volledig op, waardoor de zeep en huid wat soepeler worden wat resulteert in een perfecte shave. Ook kan je deze gerust onder de douche gebruiken. Met elke beweging kom je een beetje dichterbij die soepele en gladde kaaklijn. Gemakkelijk én snel te gebruiken, verbetert het verhittende scheermes elke ochtend weer je ervaring.

3. Roome Mini Plus

Dit is een uiterst innovatieve lamp die er voor zorgt dat je licht hebt waar je ook heengaat. Zodra je wakker wordt gaat het licht aan, en door het compacte, strakke, en moderne design kan je deze portable smart lamp overal gebruiken: in je klerenkast tot in auto, of gewoon voor onderweg. Verder kan je de lichtbron draadloos opladen (met een duur van maar liefst 10 uur), en reageert hij op handbewegingen.

Lees ook:  Internationaal ondernemen voor beginners

4. LG Signature OLED TV R9

Ooit van een oprolbare tv gehoord? Nu wel dus! Deze 65 inch tv van LG verdwijnt zo in een compacte doos. Wat er ook bijkomt zijn een 4k HDR Smart kijkervaring die je niet eerder hebt gezien—waar zowel de Google Assistent en Alexa op kunnen worden aangesloten. Misschien heb je wat ruimte nodig in je woonkamer? Of houd je wel van een minimalistisch opgeborgen gevoel? Dan is dit dé gadget voor jou.

5. Sage Oracle Touch Koffieapparaat

Wie zegt dat je koffie niet futuristisch klaargemaakt kan worden? Met deze gadget krijg je niet alleen een heerlijk bakkie in de ochtend (van tot flat whites), maar krijg je hem precies zoals jij wilt. Je swipet op het interactieve scherm om precies de juiste sterkte, melk, textuur, én temperatuur te kiezen, en slaat je persoonlijke koffie profiel ook nog eens op.

Foto header: linker-afbeelding via website Sage. Rechter-afbeelding via website LG.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy